Sol Cresta – versie 1.0.2 patch notes

Sol Cresta – versie 1.0.2 patch notes

PlatinumGames heeft versie 1.0.2 voor Sol Cresta op Nintendo Switch uitgebracht, die een nieuwe update bevat. Aanpassingen, reparaties van voortgangsblokken en verbeteringen in framesnelheid zijn allemaal inbegrepen.

Sol Cresta versie 1.0.2 update patch-notes;

  • Aanpassingen
    • Het gedrag van “Split/Dock” is aangepast.
    • Als spelers bewogen terwijl het schip was opgedeeld, veranderde de volgorde van de jagers soms in een ongewenste volgorde, maar dit is sindsdien aangepakt om de oorspronkelijke volgorde van de jagers te behouden.
    • Wanneer het maximale aantal schilden wordt verhoogd door Sol Gauge-voordelen, is het gedrag aangepast.
    • Toen alle drie de strijders intact waren, kwam er een Sol Emblem-item tevoorschijn met een schild, maar nu wordt het extra schild automatisch gegeven.
    • De SP-meter is omgedoopt tot “F-meter (formatiemeter)” en het uiterlijk is verbeterd.
    • Het uiterlijk van de Sol Ball is gewijzigd en de naam is gewijzigd in ‘F Ball’.
    • De herstelsnelheid van het schild is verbeterd op de moeilijkheidsgraden Very Easy en Easy.
  • Blokkades voor vooruitgang
    • Verschillende problemen die de ontwikkeling in de weg stonden, zijn opgelost.
  • Overig
    • Verbeteringen in framerate in het algemeen

Alle Nintendo Switch-bezitters kunnen nu de nieuwste 1.0.2-update downloaden, evenals de game zelf, die nu beschikbaar is in de eShop.

Over Sol Cresta

Dock, verdeel en maak je klaar om te vormen! In dit schietspel in vrije vorm, geïnspireerd op de schietklassiekers Moon Cresta en Terra Cresta uit de jaren 80, bestuur je drie vliegtuigen om de zon terug te winnen uit de handen van het kwaad.

SOL CRESTA is het eerste project in de NEO-Old ARCADE-serie van PlatinumGames, dat tot doel heeft de geest en het plezier van klassiek gamen te doen herleven met de huidige technologie. De “free-form docking”-functie in SOL CRESTA verbetert de docking- en vormingsmethoden van klassieke schietspellen Moon Cresta en Terra Cresta. Het vlaggenschip Yamato, dat bestaat uit de jagers Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen lanceren, afhankelijk van hoe de drie schepen zijn gepositioneerd. Het geheim van de strijd tegen de binnenvallende troepen van Mega Zofer is het aanleggen, scheiden en reconstrueren van de schepen zoals vereist.

Verhaal

Tijdens de laatste aanval van het Mandler-leger op het zonnestelsel heeft de mensheid een verschrikkelijk verlies geleden. Ze werden gedwongen zich helemaal terug te trekken naar Laomedeia, de 12e maan van Neptunus, nadat ze de maan hadden verloren en van de aarde waren verdreven. Ze organiseerden het zonneherstelteam SOL CRESTA met het laatste van hun optimisme, en vertrouwden het lot van het zonnestelsel toe aan de Yamato, een hypermodern dokschip.

– Docken in een vrije-vormomgeving

De Yamato bestaat uit drie krijgers die vechten tegen de slechtheid van Mega Zofer. Je zult in eerste instantie voor jezelf moeten zorgen met slechts één schip, maar als je het juiste item oppakt, verschijnen er buddy-schepen voor een boost! Om een ​​ongelooflijk arsenaal te verwerven, koppel en splits je om je aanvalskenmerken te variëren en verschillende vormen te gebruiken.

– Opwinding in de stijl van de jaren 80

De legendarische chiptune-componist Yuzo Koshiro componeerde de soundtrack voor SOL CRESTA, en de game is een eerbetoon aan het geluid en de esthetiek van de oudere titels van de Cresta-serie, waarbij de arcadekoorts terugkomt en verder gaat dan eenvoudige nostalgie. Er is ook een tijdsbeperking, Caravan-modus voor topscores en internetklassementen.

– De nieuwe PlatinumGames-uitdaging

Wat als PlatinumGames, de makers van leuke en actievolle games als Bayonetta, NieR:Automata en ASTRAL CHAIN, een poging zouden wagen om te schieten? Dit is de oplossing. De graphics zijn vintage, maar de innovatie en complexiteit van de mechanica en gameplay zorgen voor een nieuwe en diepgaande schietervaring die met elke playthrough beter wordt.