Sonic Frontiers directeur – Globale speeltest opmerking

Sonic Frontiers directeur – Globale speeltest opmerking

Morio Kishimoto, de directeur van Sonic Frontiers, tweette een brede verklaring over de input die de game tot nu toe heeft ontvangen, waarin hij vermeldde dat ze zowel de kritiek van spelers als recensenten hadden onderzocht. Hij zei dat “we dit serieus zullen nemen als een wereldwijde playtest”, zelfs als hij erkende dat “er nog steeds plaatsen zijn waar we er nog niet helemaal zijn.”

Sonic Frontiers speeltest …

SEGA zei tijdens een Q&A over financiële resultaten in mei van dit jaar dat het “hard werkte om de kwaliteit van de game te verbeteren voor de verkoop voor de kerstperiode”. Het bedrijf zei dat het hoopte op positieve beoordelingen omdat ze “synergie met de verkoop kunnen creëren” als ze goed worden ontvangen.

SEGA’s nieuwe strategie voor de franchise lijkt pas op gang te komen met Sonic Frontiers. Het hoofd van de Sonic the Hedgehog-videogamefranchise, Takashi Iizuka, beschreef het open zone-idee als “die volgende stap voor de komende 10 jaar”. Volgens de algemene beoordeling tot nu toe heeft Sonic Frontiers veel potentie en kansen voor groei, dus wat werd geboden, kan worden verbeterd voor volgende games.

Over Sonic Frontiers

Ervaar Sonic op een geheel nieuwe manier!

In het meest recente supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog smelten werelden samen! Terwijl je de VIJF MASSIEVE Starfall-eilanden doorkruist, accelereer je naar nieuwe hoogten, neem je het op tegen legers van woeste vijanden en geniet je van de snelheid van snelle, open-zone acrobatische actie en platformvrijheid. Welkom bij de Sonic-game-evolutie!

Race over 5 enorme eilanden in de bovenwereld, elk met zijn eigen specifieke actie-platformuitdagingen en verborgen mysteries om te ontdekken. Ervaar geheel nieuwe open zone-platforming.

Ad