Sonic Frontiers – Gratis DLC-promoties tot in 2023

Sonic Frontiers – Gratis DLC-promoties tot in 2023

SEGA heeft via het Duitse PR-bureau PLAION verklaard dat ze tot 2023 gratis downloadbare content in Sonic Frontiers zullen blijven aanbieden.

Het cosmetische materiaal Sonic Frontiers met Monster Hunter-thema is de meest recente gratis DLC van de game en kan worden gedownload via de verschillende digitale consolewinkels. We hadden ook schoeisel met Sonic Adventure 2-thema beschikbaar via een aanmeldingsformulier voor een promotie-e-mail. Volgens het persbericht zal Sonic Frontiers in de toekomst extra gratis downloadbare content-upgrades krijgen.

Over Sonic Frontiers

In het volgende supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog komen werelden met elkaar in botsing! Versnel naar ongekende hoogten, neem het op tegen zwermen dodelijke tegenstanders en geniet van de opwinding van acrobatische actie met hoge snelheid en open zone en platformvrijheid op vijf gigantische Starfall Islands. Welkom bij de Sonic-game-evolutie!

  • Ervaar geheel nieuwe open zone-platforming – Race over vijf uitgestrekte eilanden in de bovenwereld, elk met zijn eigen unieke actie-platformuitdagingen en verborgen mysteries om te ontdekken. Vrijheid op hoge snelheid – Creëer je eigen pad en verken zijmissies, los puzzels op, beklim enorme gebouwen, ga vissen en ontmoet onderweg een of twee vriendelijke mensen.
  • Ontgrendel Cyber ​​Space-levels met kenmerkende 3D-platformactie op Sonic-snelheden en een reeks obstakels om je vaardigheden als nooit tevoren op de proef te stellen.
  • Cyber-aangedreven gevechten – Gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en de vaardigheidsboom-upgrades om mysterieuze tegenstanders uit te schakelen door technieken zoals ontwijken, pareren, counters en de nieuwe Cyloop-vaardigheid te combineren.
  • Een nieuw avontuur vol mysteries en intriges – Kruip in de huid van Sonic en ga op pad om de geheimen op te lossen van een oude beschaving die wordt belegerd door hordes robots.
Ad