Sonic Frontiers Gratis DLC roadmap

Sonic Frontiers Gratis DLC roadmap

SEGA heeft verschillende gratis DLC-upgrades aangekondigd voor Sonic Frontiers die volgend jaar beschikbaar zullen zijn. De informatie werd onthuld in een Content Road Map uit 2023 die werd uitgebracht op het Sonic Twitter-account. Nieuwe modi, Koco en… speelbare personages!? Volgend jaar komt er meer Sonic Frontiers-materiaal uit!

Er zijn drie afzonderlijke updates gepland, elk met ander materiaal, maar de precieze data voor elke release zijn niet bekendgemaakt:

Sonic Frontiers gratis DLC

  1. Update 1
    1. Jukebox
    2. Fotomodus
    3. Nieuwe uitdagingsmodus
  2. Update 2
    1. Sonics verjaardag
    2. Open zone-uitdaging
    3. Nieuwe Koco
  3. Update 3
    1. Nieuwe speelbare personages en verhaalinhoud

Bovendien zal SEGA op 21 december 2022, voorafgaand aan een van deze upgrades, een nieuwe kerstoutfit voor Sonic uitbrengen. Om de feestdagen te vieren, geven we de Holiday Cheer Suit in Sonic Frontiers gratis weg!

Over Sonic Frontiers

Laten we iets anders doen, laten we een mini-persoonlijke recensie schrijven;

Sonic Team heeft veel tijd en aandacht gestoken in het creëren van de Frontiers Nintendo Switch-versie. Hoewel de game draait op 720p en 30 frames per seconde, ziet en speelt hij er nog steeds uit zoals de PlayStation-, Xbox- en pc-versies. Er zijn problemen zoals Pop-in, dat niet alleen beperkt is tot de Nintendo Switch, maar alle versies van de game treft, dus misschien kunnen ze dat oplossen.

Gezien de hardwarebeperkingen ben ik zelfs tevreden met wat ze hebben gedaan met de Nintendo Switch-poort.

Het is ook snel en vloeiend in termen van gameplay en mechanica. Hoewel de besturing in het begin een beetje eigenzinnig is, zul je ze tijdens het spelen onder de knie krijgen. De nieuwe aanvallen en manoeuvres van Sonic zijn duidelijk geïnspireerd door andere games, wat niet altijd negatief is. Dit geeft de game een nieuwe formule die uniek is voor zowel de serie als voor nieuwe en ervaren gamers.

Het verhaal was mooi geschreven, de muziek was goed geconstrueerd en de sfeer van de wereld voelde heerlijk en rustgevend terwijl je op je hoede was voor eventuele aanvallers. Er is nog veel ruimte voor verbetering in de volgende release van Sonic Team, maar dit is een voorbeeld van hoe ze reageren op input.

Over het algemeen heeft Sonic Team geleerd van de fouten van hun eerdere games en ontwikkelde wat ik beschouw als een meesterwerk.