Sonic Frontiers – Japanse trailer en details

Sonic Frontiers – Japanse trailer en details

Voordat de Sonic the Hedgehog 2-film in de Japanse bioscopen begon, werd er een korte nieuwe trailer voor Sonic Frontiers aan fans getoond.

In de trailer is Sonic te zien die door de open wereld van de game rent en er staat opnieuw dat Sonics nieuwe 3D-avontuur eind 2022 moet uitkomen. Tijdens Gamescom, die dinsdag begint met de Opening Night-show gehost door Geoff Keighley , verwachten we meer beeldmateriaal van Sonic Frontiers te zien.

video
play-rounded-fill

Sonic Frontiers komt deze winter?

Hoewel sommige fans willen dat het spel wordt uitgesteld, zegt Sega dat het deze winter nog steeds zal uitkomen zoals gepland. Een nieuwe trailer wordt waarschijnlijk geheim gehouden tot Gamescom, waar deze wordt getoond, maar het lijkt erop dat deze al is uitgelekt.

Een Taiwanese winkel heeft onlangs advertenties geplaatst voor de game en enkele gerelateerde items. De releasedatum van de game, 15 november, werd vermeld in de advertenties.

De informatie spreekt ook over DLC, maar het zegt niets over of dit nieuwe levels, speelbare personages of alleen cosmetische veranderingen zullen zijn.

Er is iets wat lijkt op een poster van het originele artwork van de game, met Sonic en enkele van zijn vrienden die naast kleine grijze wezens staan.

Het is nog niet duidelijk welke rol ze in het spel kunnen spelen, maar het lijkt erop dat ze bondgenoten zullen zijn of misschien zelfs gered moeten worden, zoals hoe Sonic kleine dieren zou redden in oudere games.

Ad