Sonic Frontiers laat meer los over verhaal, Cyber ​​Space en personages

Sonic Frontiers laat meer los over verhaal, Cyber ​​Space en personages

SEGA heeft een nieuwe verzameling Sonic Frontiers-materialen uitgebracht, waaronder onderwerpen als plot, cyberspace, personages, vijanden en bazen. Dit komt nadat de game te zien was in de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase.

video
play-rounded-fill

Sonic Frontiers-details

Verhaal

Sonics nieuwe avontuur begint als hij, Amy en Tails naar de Starfall Islands gaan om Chaos Emeralds te achtervolgen. Als ze de eilanden bereiken, wordt hun vliegtuig door de bliksem getroffen en door een ruimtelijk gat getrokken. Sonic wordt vervolgens gescheiden van zijn vrienden en wordt wakker in een vreemde, digitale omgeving die bekend staat als Cyber ​​Space. Hij ontsnapt op de een of andere manier uit Cyber ​​Space en komt aan op Kronos Island, een van de Starfall-eilanden vol met oude ruïnes en gevaarlijke vijanden. Het is dan de verantwoordelijkheid van Sonic om de Starfall-eilanden te verkennen, zijn vermiste vrienden terug te vinden en de mysteries die hem omringen op te lossen.

Islands of Starfall

Kronos Island is het eerste eiland dat Sonic bezoekt. Het landschap en het klimaat omvatten regelmatige regen, enorme watervallen, weelderige bossen, bergen en zwevende torens in de lucht. De overblijfselen die over het eiland verspreid liggen, lijken de woningen te zijn van de Koco, de oude bewoners van het eiland.

De cyberruimte

De oude beschaving van Starfall Islands creëerde toegangen tot Cyber ​​Space die over de hele wereld te vinden zijn. Sonic-fans lossen puzzels op en voltooien taken om Portal Gears te verdienen, waarmee ze Cyber ​​Space-niveaus kunnen betreden met de typische, snelle, snel rennende actieplatforming. Ze moeten de obstakels in elk Cyber ​​Space-niveau bereiken om Vault Keys te krijgen en verder te gaan in het spel.

Platformen in open ruimtes

Spelers kunnen snelle actie in de open zone ervaren en deelnemen aan tal van activiteiten op het eiland, waar en wanneer ze maar willen. Spannende gevechten, raadsels, zijmissies, Cyber ​​Space en chats met individuen over het hele eiland kunnen worden gespeeld in elke volgorde die bij je speelstijl past.

World of Games

Sonic Frontiers neemt alles wat spelers weten en waarderen over klassieke Sonic-games en bouwt hierop voort, waarbij lineaire gameplay met open-zone platforming wordt samengevoegd tot een nieuwe Sonic-ervaring boordevol actie. Sonic heeft meer ruimte om te bewegen en zijn omgeving te onderzoeken dan ooit tevoren, waardoor hij het gebied om hem heen kan veranderen terwijl hij dieper in de geheimen van Starfall Islands duikt.

Vechtsysteem

De vechtstijl van Sonic is spannender en wendbaarder dan ooit. Spelers kunnen intelligent vechten door aanvallen zoals ontwijken, pareren, counters en meer in verschillende combinaties te combineren om de tijdens het spel verworven vechtvaardigheden te demonstreren. Als je de voorkeur geeft aan eenvoudigere actie, biedt de game ook een Auto-modus waarin je meerdere aanvalscombinaties kunt uitvoeren met een enkele knop. De snelle en vloeiende gevechtsstijl zal alle Sonic-liefhebbers aanspreken.

Nieuwe Cyloop-mogelijkheden

Sonic heeft een nieuwe vaardigheid genaamd ‘Cyloop’, waarmee hij een lichtband kan creëren die de sporen van Sonic weerspiegelt. Omring monsters, artefacten en regio’s om hun verschillende effecten te ontdekken en de mysteries van de Starfall-eilanden te onthullen.

Puzzels

In de oude ruïnes van Starfall Islands zijn er veel raadsels om te voltooien. Het voltooien van elke puzzel kan resulteren in items die de kracht en bescherming van Sonic vergroten, geheime delen van de kaart onthullen en nieuwe methoden mogelijk maken om met hoge snelheden over het eiland te reizen.

Speelstijlen

Als je het spel voor het eerst start, heb je de mogelijkheid om een ​​van de twee spelersbesturingsstijlen te selecteren: Actiestijl of Hogesnelheidsstijl. Action Style helpt met preciezere platforming, wat ideaal is voor mensen die nieuw zijn in Sonic-games. High Speed ​​Style biedt extra snelheid, wat ideaal is voor Sonic-fans.

Tekens

Sonic de egel

De snelste supersonische egel ter wereld. Sonics zoektocht naar de Chaos Emeralds en zijn verloren vrienden begint op de Starfall Islands. Onderweg krijgt hij ook instructies van een mysterieuze stem.

Salie

Een vreemde jongedame die rond de Starfall Islands verschijnt. Ze waarschuwt Sonic gedurende het hele verhaal om de Starfall-eilanden te verlaten, ondanks zijn vastberadenheid om zijn kameraden te lokaliseren en te redden.

Vijanden

Vreemde monsters bewonen de Starfall-eilanden, waar Sonic nog nooit eerder mee te maken heeft gehad. Om deze bizarre nieuwe tegenstanders te verslaan, moeten spelers het geheel nieuwe vechtsysteem en de nieuwe vaardigheden gebruiken.

  • SOLDIER: Deze tegenstander spawnt in groepen en valt met beide handen aan in stotende bewegingen.
  • CYCLONE: een drijvende tegenstander die schade aanricht met elektrische tornado-achtige aanvallen.
  • BANGER: Een wielachtige tegenstander die op Sonic afstormt wanneer hij hem detecteert en met hoge snelheden toeslaat als hij wordt uitgelokt.
  • SHELL: Een harde tegenstander die van een afstand toeslaat met een boemerang-achtige techniek. De aanvallen van Sonic kunnen niet door de harde schaal dringen, maar andere tactieken, zoals Cyloop, kunnen deze vijand overrompelen.
  • BUBBLE: een tegenstander gemaakt van bollen die elektriciteit gebruikt om Sonic aan te vallen.

Bazen

  • NINJA: Een vijand met snelle aanvallen die doen denken aan de vechtstijl van zijn naamgenoot. Kan tegemoetkomende aanvallen afslaan en toeslaan met zijn eigen schaduw.
  • TOREN: Een tegenstander gemaakt van gestapelde componenten. Zijn kwetsbaarheid zit op de top van zijn schedel, dus Sonic moet uitvinden hoe elke laag moet worden afgebroken om deze te bereiken.
  • ASURA: Een grote vijand die lijkt op een torenhoge structuur. Ren de arm op die hij naar beneden gooit en richt zijn kwetsbaarheid bovenaan.

Sonic Frontiers zal deze kerstperiode beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.