Sonic Frontiers – SEGA wil de kwaliteit verbeteren

Sonic Frontiers – SEGA wil de kwaliteit verbeteren

SEGA zei eerder dit jaar dat Sonic Frontiers intern wordt uitgesteld om de kwaliteit te verhogen. De firma had kennelijk de bedoeling dat het eerder klaar zou zijn, maar wilde dat het in de best mogelijke staat in première zou gaan.

SEGA legde nogmaals de nadruk op kwaliteit tijdens een recente Q&A over de financiële resultaten. Op de vraag of het bedrijf informatie vastlegt, zoals doelpunten voor verkooppunten zoals Metacritic, werd het volgende antwoord gegeven:

“We hebben interne doelstellingen vastgesteld, aangezien het verband tussen de beoordelingen van externe beoordelingsorganisaties en de verkoop aanzienlijk is in Europa en Noord-Amerika.” Als de game een hoge score krijgt, kan het een must-buy-game worden en misschien verkoopsynergie opleveren. Daarom werken we nu hard om de kwaliteit van de game te verbeteren ter voorbereiding op de verkoop tijdens de feestdagen.”

Sonic Frontiers verbeteren

SEGA zei ook dat het niet verwacht dat Sonic Frontiers een significante invloed op het bedrijf zal hebben tijdens dit fiscale jaar, aangezien de game in de tweede helft van FY2023/3 zal worden uitgebracht. Aangezien het echter een internationale release voor meerdere platforms zal zijn, ziet het bedrijf belofte en blijft Nintendo Switch “het wereldwijd goed doen”. SEGA zei ook dat de Sonic the Hedgehog 2-film “een enorme hit is geweest, en het stadium van Sonic IP groeit met één en twee, dus we geloven dat we zullen kunnen streven naar een nog groter verkoopvolume tijdens de levensduur, vanaf vanaf het volgende fiscale jaar.”

Ad