Sonic Frontiers – Sights, Sounds, and Speed Update – Nieuwe uitdagingen en functies

Sonic Frontiers – Sights, Sounds, and Speed Update – Nieuwe uitdagingen en functies

De Sights, Sounds, and Speed-update voor Sonic Frontiers wordt deze week gelanceerd en introduceert nieuwe uitdagingsmodi, een fotomodus en een jukebox waar spelers van kunnen genieten. Duik in de details van deze opwindende nieuwe functies en ontdek wat er in petto is voor toekomstige updates in dit uitgebreide overzicht.

Sights, Sounds, and Speed Update

De langverwachte Sights, Sounds, and Speed-update voor Sonic Frontiers staat voor de deur. Deze eerste grote inhoudsupdate brengt nieuwe uitdagingen en boeiende functies voor spelers en biedt nieuwe manieren om de wereld van Starfall Islands te verkennen. Met de lancering van de update op 22 maart 2023 (23 maart in Europa), staan ​​fans te popelen om in de nieuwe content te duiken en alles te ervaren wat het te bieden heeft.

Nieuwe uitdagingsmodi

De Sights, Sounds, and Speed-update introduceert twee spannende uitdagingsmodi die spelers kunnen aangaan na het voltooien van de hoofdverhaalcampagne. Deze modi zijn toegankelijk via het titelscherm en bieden unieke gameplay-ervaringen en spannende uitdagingen.

Cyber ​​Space-uitdaging

Deze time-attack-modus plaatst spelers tegen de klok terwijl ze ernaar streven om meerdere Cyber ​​Space-fasen achter elkaar te voltooien. Snelheid en precisie zijn essentieel om deze uitdaging aan te gaan en spelers aan te moedigen hun vaardigheden te verfijnen en hun grenzen te verleggen.

Battle Rush

Battle Rush is een getimede gevechtsmodus waarin spelers het snel achter elkaar opnemen tegen meerdere vijanden, Guardians en Titans. Deze adrenaline-aangedreven modus test zowel je gevechtskracht als je vermogen om onder druk strategieën uit te werken.

Fotomodus

Door de toevoeging van de fotomodus in de update voor bezienswaardigheden, geluiden en snelheid kunnen spelers hun favoriete momenten op Starfall Islands vastleggen en delen. De vrij beweegbare camera is toegankelijk via het pauzemenu en stelt je in staat de perfecte opname te maken, waarmee je je avonturen in Sonic Frontiers vereeuwigt.

Jukebox

Muziek is altijd een integraal onderdeel geweest van de Sonic-ervaring, en de Sights, Sounds, and Speed-update brengt de nieuwe Jukebox-functie naar Sonic Frontiers. Met 53 beschikbare songtracks kunnen spelers naar hun favoriete Sonic-nummers luisteren terwijl ze de Starfall Islands verkennen. Dertien nummers zijn direct toegankelijk, terwijl de overige 40 kunnen worden ontgrendeld door geluidsherinneringen te verzamelen die verspreid zijn over de eilanden.

Aankomende Sonic Frontiers-updates

Er is meer om naar uit te kijken in 2023, met twee extra grote Sonic Frontiers-updates op komst. Deze updates beloven nieuwe functies, uitdagingen en zelfs speelbare personages te introduceren, zodat spelers betrokken en vermaakt blijven.

Conclusie

De Sights, Sounds, and Speed-update voor Sonic Frontiers brengt opwindende nieuwe content voor spelers om van te genieten, van uitdagende nieuwe spelmodi tot meeslepende functies zoals Photo Mode en de Jukebox. Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de lancering van deze update, kunnen ze zich ook verheugen op nog meer inhoud en ervaringen in toekomstige updates. Met zoveel te ontdekken en te ontdekken, blijft Sonic Frontiers zijn spelersbasis boeien en boeien.

Veelgestelde vragen
 • Wanneer wordt de update voor bezienswaardigheden, geluiden en snelheid uitgebracht?
  • De update wordt gelanceerd op 22 maart 2023 (23 maart in Europa).
 • Hoe krijg ik toegang tot de nieuwe uitdagingsmodi?
  • Nadat je de hoofdverhaalcampagne hebt voltooid, heb je toegang tot de Cyber ​​Space Challenge- en Battle Rush-modi via het titelscherm.
 • Wat is het doel van de fotomodus?
  • Met de fotomodus kunnen spelers gedenkwaardige momenten van hun avonturen op Starfall Islands vastleggen en delen.
 • Hoe ontgrendel ik nieuwe nummers in de Jukebox?
  • Om de resterende 40 nummers te ontgrendelen, verzamel je Sound Memories op elk eiland terwijl je de Starfall Islands verkent.
 • Zijn er meer updates gepland voor Sonic Frontiers?
  • Ja, er staan ​​nog twee grote updates gepland voor 2023, met nieuwe functies, uitdagingen en speelbare personages.