Sonic Frontiers – Versie 1.1.1 patch notes

Sonic Frontiers – Versie 1.1.1 patch notes

Sonic Frontiers voor Nintendo Switch heeft een nieuwe update gekregen, waarmee de game naar versie 1.1.1 is gebracht.

Versie 1.1.1. patch notes

De update van deze week lijkt grotendeels klein te zijn. Volgens SEGA zijn er slechts twee problemen opgelost op de Nintendo Switch.

  • Probleem opgelost waarbij de Titan-baas van het Kronos-eiland zou verdwijnen nadat hij het gevecht opnieuw had geprobeerd.
  • Probleem verholpen waarbij een van de Chaos Island-symbolen vergrendeld bleef, zelfs na voltooiing.

Meer updates volgen

Sonic Frontiers zou in de toekomst nog meer belangrijke verbeteringen moeten krijgen. SEGA maakte eerder deze week bekend dat het werkt aan een enorme hoeveelheid gratis content die in 2023 zal worden verspreid. Er zijn drie contentgolven gepland, elk met nieuwe speelbare personages en een nieuw plot, evenals een fotomodus, nieuwe uitdagingen en andere mogelijkheden. Om het wachten te vergemakkelijken, zal later deze maand de gratis Christmas Cheer Suit DLC beschikbaar zijn, waarmee Sonic nieuwe kleding kan dragen en de Starfall Islands kan opvrolijken.

Over Sonic Frontiers

In het volgende razendsnelle avontuur met Sonic the Hedgehog in de hoofdrol, botsen twee universums! Ervaar de spanning van hoge snelheid, acrobatische actie in open zones en platformvrijheid op alle vijf de enorme Starfall-eilanden terwijl je naar nooit eerder geziene hoogten klimt, strijd voert met hordes dodelijke vijanden en accelereert naar nieuwe hoogten die nog nooit eerder zijn bereikt. Hallo, en welkom bij de volgende generatie Sonic-games!