Sonic Frontiers – Zes minuten aan gameplay

Sonic Frontiers – Zes minuten aan gameplay

Van deze enorme nieuwe 3D Sonic-game van het Sonic Team zijn veel previews uitgebracht. Gezien de algemene ontvangst van enkele eerdere 3D-games van Sonic the Hedgehog, lijkt het merendeel van de previews erg enthousiast over de titel.

Veel previewers toonden hun interesse in wat ze speelden en genoten van het gevoel van ontdekking dat de game bood. De hardheid en leegte van de planeet die Sonic aan het verkennen is, evenals bepaalde technische problemen zoals ernstige pop-in, die aanwezig is op Sonic Frontiers’ PlayStation 5 en Xbox Series X|S-edities, lijken de grootste klachten te zijn onder previewers.

video
play-rounded-fill

Video credits; IGN

Over Sonic Frontiers

Sonic zoals je het nog nooit eerder hebt gezien!

In het meest recente supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog smelten werelden samen! Sonic komt vast te zitten op een oud eiland bevolkt met vreemde monsters terwijl hij op zoek is naar de verloren Chaos-smaragden. Terwijl je een verbluffende wereld van actie, avontuur en intriges verkent, moet je het opnemen tegen zwermen sterke vijanden. Verhoog je snelheid naar nieuwe niveaus en geniet van de vrijheid van open-zone platforming met hoge snelheden terwijl je over de vijf enorme Starfall-eilanden racet. Ga op reis, gebruik de macht van de Ancients en vecht om deze vreemde nieuwe tegenstanders te verslaan. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!

Nieuwe Open Zone Platforming-ervaring

Race over vijf enorme bovenwereldse eilanden, elk met zijn eigen actie-platformuitdagingen en begraven mysteries om te ontdekken, elk gevuld met dichte bossen, stromende rivieren en verzengende woestijnomgevingen.

Ongeëvenaarde vrijheid op hoge snelheid

Reis over de Starfall-eilanden en verken ze allemaal met het razendsnelle tempo dat alleen Sonic kan bieden. Creëer je eigen pad en onderweg vind je zijmissies, los je puzzels op, beklim je enorme gebouwen, ga je vissen en kom je misschien zelfs een paar vriendelijke gezichten tegen.

Zet jezelf online op de proef

Verken de portalen van het eiland om toegang te krijgen tot Cyber ​​Space-niveaus, waaronder onderscheidende 3D-platforming met Sonic-snelheden en een verscheidenheid aan obstakels om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vechten tegen computers

Er zijn ongewone dieren die Sonic nog nooit eerder heeft gezien op de Starfall-eilanden. Gebruik het gloednieuwe gevechtssysteem en de upgrades van de vaardighedenboom om sluwe tegenstanders en enorme titanen te bestrijden door op intelligente wijze ontwijkingen, parries, tegenaanvallen, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid te combineren.

Een nieuwe reis vol mysteries en intriges

Ontdek de wonderen van de ruïnes van een oude beschaving die wordt geteisterd door robothordes als Sonic op een zoektocht om Sonic te worden. Ga op pad om je vrienden en de bewoners van de mysterieuze Starfall Islands te beschermen tegen een enorme robotdreiging met niets anders dan een paar vragen en een onstoffelijke stem voor begeleiding.