Sonic Mania + Team Sonic Racing Double Pack vermeld

Sonic Mania + Team Sonic Racing Double Pack vermeld

Nintendo-fans kunnen in de nabije toekomst misschien besparen op Sonic-titels! Amazon heeft een fysieke release vermeld voor Sonic Mania + Team Sonic Racing Double Pack.

De lijst vermeldt een releasedatum van 26 oktober 2020. Uit het uiterlijk van het pakket (dat wil zeggen een enkele Nintendo Switch-hoes) lijkt het erop dat het beide games op één cartridge kan bevatten – hoewel SEGA dit vanaf toch kunnen we het niet helemaal zeker weten.

Maar waarom?

Beide titels, Sonic Mania en Team Sonic Racing, zijn al fysiek en digitaal beschikbaar. Dus waarom zou je een dubbel pakket willen aanbieden? De voor de hand liggende reden is om de spellen aan te bieden voor een lagere prijs. Maar ook … verkopen deze spellen niet genoeg?

Sonic Mania is een must voor elke fan van Sonic die een Nintendo Switch bezit. Team Sonic Racing is oké, maar niets geweldigs.

In het verleden kwamen er ook lijsten naar voren waarin Sonic Mania en Sonic Forces werden gecombineerd. Ach, Sonic Forces … je moet het meteen vermijden, het is zo’n waardeloze titel.

Dus ja, het is misschien leuk voor de vakantie, maar voor de verzamelaar zou ik toch aanraden om ze op losse karren te krijgen.