Sonic Origins – De tijd om fans kennis te laten maken met de games

Sonic Origins – De tijd om fans kennis te laten maken met de games

Sonic the Hedgehog is altijd een erg populair personage in videogames geweest. Zijn games zijn de afgelopen jaren wisselvallig geweest, maar dat lijkt zijn populariteit niet te vertragen. Beide Sonic the Hedgehog-films waren enorme hits aan de kassa, en Sonic Frontiers, zijn nieuwste 3D-avontuur, ziet er behoorlijk goed uit op basis van recente previews en hands-on impressies.

Weekly Famitsu-interview hoogtepunten

In een recent interview in Weekly Famitsu vertelden Sonic Origins-producer Nobuya Ohashi en regisseur Katsuyuki Shigihara waarom SEGA ervoor koos om de verzameling klassieke 2D Sonic-games op dat moment uit te brengen. Ze vertelden een Japans tijdschrift dat Sonic’s populariteit de afgelopen jaren is gegroeid en dat Sonic Origins de perfecte manier was om nieuwe en oude fans kennis te laten maken met zijn geweldige avonturen, die voor het eerst te zien waren op het SEGA Mega Drive-systeem.

Er waren al een tijdje plannen om de originele Sonic-serie voort te zetten, maar toen de Sonic the Hedgehog-film in 2020 uitkwam, ging het een stuk sneller. We hadden veel gehoord over hoe populair Sonic in het westen was, maar nadat de film uitkwam, begon het echt. In Noord-Amerikaanse supermarkten kon je veel Sonic-producten vinden.

Tot nu toe werden remakes en heruitgaven van Sonic-games altijd apart verkocht. We dachten dat het nu de beste tijd was om de games aan nieuwe fans voor te stellen. Dus we hebben de eerste vier games geüpdatet en ze allemaal tegelijk uitgebracht. Zo is Sonic Origins ontstaan.

Over Sonic Origins

Sonic Origins remastert de iconische verzamelde avonturen van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Deze nieuwste update voegt nieuwe regio’s toe om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus!

  • De klassieker opnieuw definiëren
    • Ontdek de originele Sonic-games in hoge kwaliteit, inclusief gloednieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke titel!
  • Ontgrendelbare items zijn toegevoegd.
    • Als je doelen voltooit en munten verzamelt, krijg je toegang tot meer materiaal, uitdagingen en speciale podia in het hele museum.
  • Verjaardag en klassieke modus
    • Kies tussen de klassieke modus, met de originele resolutie van de game en beperkte levens, en de nieuwe jubileummodus, met onbeperkte levens en een herziene resolutie op volledig scherm.