Sonic Origins – Headcannon niet blij

Sonic Origins – Headcannon niet blij

Sonic Origins werd gelanceerd met positieve recensies en bevatte HD-versies van iconische 2D Sonic the Hedgehog-games van het SEGA Mega Drive-systeem.

Christian Whitehead heeft de Sonic CD-remaster gemaakt met zijn Retro Engine, en Christian Whitehead en Headcannon Games hebben Sonic the Hedgehog en Sonic the Hedgehog 2 gemaakt. Headcannon kondigde in april aan dat ze hielpen bij de geremasterde Sonic 3 en Knuckles, en een paar maanden later later hoorden we dat het Sonic Origins-project bij SEGA intern werd geproduceerd.

De maker van Headcannon, Simon Thomley (ook bekend als Stealth), heeft zich echter op Twitter uitgesproken over zijn ontevredenheid over het eindresultaat.

Headcannon merkte het volgende op

“Dit is ergerlijk. Ik zal niet liegen en beweren dat er geen problemen waren met wat we aan Sega hebben geleverd, maar wat er in Origins staat, is niet wat we hebben ingestuurd.

“Integratie leverde een aantal bizarre gebreken op waarvan men zou concluderen dat het onze schuld was – velen van hen zijn dat niet.”

“Wat Origins betreft, we waren buitenstaanders die aan een apart project werkten dat later tot iets heel anders werd verdraaid.” We wisten dat er een tijdslimiet zou zijn, dus we hebben ons tot het uiterste gedreven om eraan te voldoen, zodat dit kan worden voltooid en gedeeld.

“Nogmaals, ik aanvaard de verantwoordelijkheid voor de fouten van mij en mijn team, en dat waren er meerdere.” Sommige echte fouten, wat onoplettendheid, wat spoedklussen en sommige dingen die we zagen maar niet mochten repareren naar de finish toe. Het is verre van vlekkeloos, en sommige gebreken zijn van onszelf. Het is moeilijk.

“Ik ben erg blij met mijn team voor hun werk onder dergelijke druk, maar we zijn allemaal behoorlijk teleurgesteld over de status van Origins en zelfs de Sonic 3-component.” We waren ook niet blij met de pre-submission-status, maar veel hadden we niet in de hand.

“We hebben vlak voor de indiening grote wijzigingen aangevraagd, maar deze zijn afgewezen vanwege de indienings- en goedkeuringscriteria.” We vroegen vroeg en vaak naar vertragingen, maar kregen te horen dat ze niet haalbaar waren.

“We hebben aangeboden om terug te komen voor reparaties en upgrades na de release; we weten nog niet of dit zal gebeuren.”

Over Sonic Origins

Sonic Origins remastert de iconische verzamelde avonturen van Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Deze bijgewerkte editie bevat nieuwe regio’s om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus!

Geherdefinieerde klassieker

Ontdek de originele Sonic-games in hoge resolutie, samen met gloednieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke titel!

Ontgrendelbare items zijn toegevoegd

Als je doelen voltooit en munten verzamelt, krijg je toegang tot meer materiaal, uitdagingen en speciale podia in het hele museum.

Verjaardag en klassieke modus

Kies tussen de klassieke modus, met de oorspronkelijke resolutie van de game en beperkte levens, en de nieuwe jubileummodus, met onbeperkte levens en een herziene resolutie op volledig scherm.