Sonic Origins – Sonic 3 & Knuckles zal niet alle originele nummers bevatten

Sonic Origins – Sonic 3 & Knuckles zal niet alle originele nummers bevatten

Helaas is gebeurd wat we allemaal hadden verwacht, en Sonic 3 en Knuckles in Sonic Origins zullen niet de hele originele soundtrack bevatten.

Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat een deel van de muziek is gemaakt door een zekere Micheal Jackson, en dat is waar de dingen extreem ingewikkeld worden. Volgens Sonic social media manager Katie Chrzanowski werkt de oude Sonic-soundtrackcomponist Jun Senoue er hard aan om de muziek zo natuurgetrouw mogelijk te reproduceren met de originelen. Sonic Origins wordt op 23 juni op verschillende platforms uitgebracht.

Katie Chrzanowski, manager sociale media van Sonic

“Hoewel we niet alle originele geluiden uit de Sega Genesis-versie van het spel kunnen gebruiken, heeft Jun Senoue heel hard gewerkt om de originele muziek die in 1993 voor Sonic Origins is geschreven, aan te passen.”

“Hij is zo ver gegaan als het te repliceren, met dezelfde geluidschip uit de Sega Genesis en zijn eigen collectie digitale audiocassettes, om het zo natuurgetrouw mogelijk te maken.”

Over Sonic Origins

Sonic Origins remastert de iconische verzamelde avonturen van Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Deze bijgewerkte editie bevat nieuwe regio’s om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus!

  • De klassieker opnieuw definiëren
    • Ontdek de originele Sonic-games in high definition, inclusief met geheel nieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke titel!
  • Nieuwe ontgrendelbare items
    • Als je doelen voltooit en munten verzamelt, krijg je toegang tot meer materiaal, uitdagingen en speciale podia in het hele museum.
  • Verjaardag en klassieke modus
    • Kies tussen de klassieke modus, met de oorspronkelijke resolutie van de game en beperkte levens, en de nieuwe jubileummodus, met onbeperkte levens en een herziene resolutie op volledig scherm.
Ad