Sonic Origins – Story Mode – Ren door alle games als Sonic

Sonic Origins – Story Mode – Ren door alle games als Sonic

De releasedatum van Sonic Origins komt snel dichterbij en daarom is er aanvullende informatie over de collectie en de inhoud ervan onthuld. Met de nieuw geïntroduceerde Story Mode in Sonic Origins kun je de eerste vier Sonic-games herhalen als een continue ervaring.

Er is echter één belangrijke beperking: je mag deze game alleen spelen als Sonic in plaats van Tails of Knuckles. Volgens de website Game Rant zou de verhalende modus alle nieuwe animatie-ingangen en -eindes bevatten, dus “het creëren van unieke sequenties voor de aanzienlijk kleinere paden van Tails and Knuckles lijkt misschien niet de moeite waard voor Sega.” Sonic Origins is vanaf 23 juni beschikbaar op Nintendo Switch en andere platforms.

Over Sonic Origins

Sonic Origins remastert de iconische verzamelde avonturen van Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Deze bijgewerkte editie bevat nieuwe regio’s om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus!

  • Opnieuw gedefinieerd klassiek
    • Ontdek de originele Sonic-games in high definition, inclusief met geheel nieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke titel!
  • Ontgrendelbare items zijn toegevoegd.
    • Als je doelen voltooit en munten verzamelt, krijg je toegang tot meer materiaal, uitdagingen en speciale podia in het hele museum.
  • Verjaardag en klassieke modus
    • Kies tussen de klassieke modus, met de oorspronkelijke resolutie van de game en beperkte levens, en de nieuwe jubileummodus, met onbeperkte levens en een herziene resolutie op volledig scherm.