Sonic Team 2023 plannen – Tweede golf Sonic-content om naar uit te kijken

Sonic Team 2023 plannen – Tweede golf Sonic-content om naar uit te kijken

Famitsu, een Japans gamingmagazine en website, heeft onlangs een interview gehouden met Takashi Iizuka, de bedenker van Sonic Team. Tijdens het gesprek werd Iizuka ondervraagd over de plannen voor het jaar 2023.

Meer Sonic-content in 2023

Dhr. Iizuka beweert dat het jaar 2022 het meest succesvolle jaar in de geschiedenis van Sonic the Hedgehog was, en dat ze “een tweede golf” aan content voorbereiden voor het jaar 2023. SEGA heeft in het verleden gezegd dat verdere content voor Sonic Frontiers zou worden beschikbaar gesteld in 2019, maar hij verzekert ons dat er “veel meer buiten dat” is, dus we moeten er naar uitkijken.

Volgens de maker van Sonic, Takashi Iizuka, zijn dit de plannen voor het jaar 2023: “Het afgelopen jaar was het grootste jaar in de geschiedenis van Sonic, met de release van het filmvervolg, nieuwe titels Sonic Origins en Sonic Frontiers, en de Netflix-anime Sonic Prime. We zijn al plannen aan het formuleren voor een tweede golf van materiaal om het publiek tevreden te houden en de vaart er in te houden tot het jaar 2023. Houd een open geest en kijk uit naar de vele extra verrassingen die we hebben voor u in petto naast de nieuwe inhoud die we hebben aangekondigd voor Sonic Frontiers.

Over Sonic Frontiers

Werelden staan ​​op het punt samengesmolten te worden in het volgende spannende avontuur van Sonic the Hedgehog! Terwijl Sonic op het spoor is van de vermiste Chaos-smaragden, strandt hij op een vreemd eiland dat wordt bewoond door een grote verscheidenheid aan vreemde dieren. Terwijl je het opneemt tegen hordes stoere vijanden, krijg je een adembenemende wereld te zien die barst van spanning, mysterie en avontuur. Vlieg met razendsnelle snelheden over de vijf uitgestrekte Starfall-eilanden en geniet van de openheid en vrijheid die high-speed platforming te bieden heeft. Betreed een nieuw rijk vol intriges en gevaar en gebruik de macht van de Ancients om de vijanden die je daar tegenkomt te verslaan. Op naar het volgende hoofdstuk in Sonic’s lange en illustere carrière in videogames!

Neem deel aan een race over vijf enorme eilanden in de bovenwereld, die elk hun eigen unieke reeks actieplatform-obstakels en geheime mysteries hebben. Deze eilanden worden gekenmerkt door omgevingen zoals weelderige bossen, stromende watervallen en verzengende woestijnen.

De beste manier om te profiteren van alles wat de Starfall Islands te bieden hebben, is door ze met de kenmerkende halsbrekende snelheid van Sonic over te steken en er doorheen op avontuur te gaan. Blijf op je eigen koers en ontdek welke verrassingen je onderweg te wachten staan, of het nu gaat om een ​​zijmissie, een puzzel, een gigantische toren op schaal, een visgat of een vriendelijk gezicht.

Onderzoek jezelf en kijk waar je online staat Toegang tot Cyber ​​Space-levels met unieke 3D-platformactie op Sonic-snelheden kan worden ontgrendeld door portalen te ontdekken die rond het eiland zijn begraven. Deze niveaus zitten boordevol obstakels die je vaardigheden op verschillende manieren op de proef stellen.

De Starfall-eilanden zijn de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan vreemde buitenaardse levensvormen die Sonic nog nooit eerder heeft gezien. Vecht strategisch door verschillende methoden te gebruiken, zoals ontwijken, pareren, counteren, combo’s en de onlangs toegevoegde Cyloop-vaardigheid, om onbekende vijanden en enorme titanen gemakkelijk uit te schakelen. Hiervoor kunnen het nieuwe vechtsysteem en de vaardigheidsboomupgrades worden gebruikt.

Als Sonic neem je deel aan een missie om de mysteries te ontrafelen van een verdwenen beschaving die werd aangevallen door mechanische krachten. Je enige hulp komt in de vorm van een lichaamloze stem en een paar vragen terwijl je probeert je vrienden en de raadselachtige bewoners van de Starfall Islands te redden van een enorme mechanische vijand.