Speciaal event Rocket League

Speciaal event Rocket League

De maand juli is een feestelijke voor Rocket League. Op 5 juli bestaat het spel namelijk alweer 3 jaar. De voorganger van hetgeen wat we nu kennen als Rocket League; ‘Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars’ is dan zelfs tien jaar oud!

Als met al reden genoeg voor een feestje. Dit feestje wordt gevierd door middel van een speciaal evenement voor Rocket League.

Verjaardags event

Het verjaardagsevenement zal op 9 juli van start gaan en duurt twee weken lang. Speel je al lang Rocket League dan zal dit evenement toch net wat anders aanvoelen dan je gewend bent.

Psyonix, de makers van de game, hebben een aantal nieuw functies in petto. Zo is er voor beginners een nieuw gamemodus. In deze modus speel je drie tegen drie waarbij je in een arena speelt die nog uit het originele spel stamt.

Een andere vernieuwing zit hem in de beloning die je krijgt na het spelen van wedstrijden. In eerdere evenement kreeg je een bepaalde valuta gerelateerd aan het evenement. Daarmee kon je dan spullen kopen.

Ook waren er speciale kisten bij ieder evenement die zorgde voor speciale beloningen. Deze kisten kon je of kopen of je kreeg ze soms na een wedstrijd. Als je tijdens dit evenement wedstrijden speelt zal je ballonnen ontvangen. Van deze ballonnen kan je speciale “gouden eieren” kopen. Het voordeel van deze eieren is dat ze geen sleutel nodig hebben om opengemaakt te worden. Heb je genoeg ballonnen verzameld voor een ei dan kan je dus meteen kijken wat er in zit!

In het totaal zitten er zestig verschillende items verstopt in de gouden eieren. Al deze items zullen je auto net wat mooier en bijzonderder maken. Let wel op, de ballonnen kunnen ingewisseld worden tot en met 19 juli (het einde van het evenement). Er is dus geen uitloop periode van een week die er normaal gesproken wel is bij Rocket League evenementen.

Ga jij meedoen aan het komende evenement? Laat het ons weten in de reacties.