Spellbreak afsluiten, servers stoppen begin 2023

Spellbreak afsluiten, servers stoppen begin 2023

De studio heeft onthuld dat Proletariaat heeft besloten het werk aan Spellbreak stop te zetten en het zal sluiten. De ondersteuning van de game stopt begin 2023, wanneer de servers uitvallen.

Het proletariaat kon geen duidelijke oorzaak aandragen voor de ondergang van Spellbreak. De studio daarentegen zei dat ze “te popelen om te blijven innoveren terwijl we in de toekomst nieuwe games produceren.”

Blizzard Entertainment heeft de overname van Proletariat aangekondigd. Het bedrijf blijft werken aan World of Warcraft.

Spellbreak wordt afgesloten

We hebben besloten de ontwikkeling van Spellbreak stop te zetten na meer dan vier jaar elementaire magie en spreukencombinaties. De servers worden begin 2023 buiten gebruik gesteld. Bedankt aan alle gamers die zich sinds 2018 bij ons in de Hollow Lands hebben aangesloten; het was een ongelooflijke rit.

Ons doel was om een ​​nieuwe multiplayer actie-spellcasting-game te bouwen met grote mobiliteit en klasseaanpassing waarmee spelers hun innerlijke strijdmagiër kunnen kanaliseren. We willen iedereen in de game-community bedanken voor het tijd besteden aan het verkennen van de prachtige landschappen en ervaringen die we samen hebben opgebouwd. Spellbreak was een ambitieus project waarbij ons team nieuwe ontwerp- en ontwikkelingslimieten verlegde, en we zijn enthousiast om te blijven innoveren terwijl we in de toekomst nieuwe games bouwen.

Bedankt aan alle Spellbreak-fans over de hele wereld voor jullie steun en inzet om de game en community zo geweldig te maken.

Spellbreaker bestaat al een tijdje, maar kwam pas in 2020 op de Nintendo Switch.