Spelunky en Spelunky 2 komen in de zomer van 2021

Spelunky en Spelunky 2 komen in de zomer van 2021

Zowel Spelunky als Spelunky 2 gaan naar het Nintendo Switch-platform. Ja, dat heb je goed gelezen.

Beide games zijn deze zomer verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop en zullen Nintendo Switch-gamers zeker urenlang solide entertainment bezorgen.

Verzamel touwen en maak je klaar om de steeds veranderende ondergrondse werelden van #Spelunky en # Spelunky2 te verkennen.

video
play-rounded-fill

Over Spelunky

Spelunky is een unieke platformgame met willekeurig gegenereerde, volledig vernietigbare levels die elke keer dat je speelt een uitdagende nieuwe ervaring bieden. Reis diep onder de grond en verken fantastische plaatsen vol met allerlei monsters, vallen en schatten.

Je hebt volledige vrijheid terwijl je door de volledig vernietigbare omgevingen navigeert en hun vele geheimen leert kennen. Om te blijven of te vluchten, te doden of te redden, te winkelen of te stelen … in Spelunky is de keuze aan jou en dat geldt ook voor de gevolgen!

Over Spelunky 2

Maak kennis met de volgende generatie ontdekkingsreizigers die op de maan zijn, op zoek naar schatten en vermiste familie. Spelunky 2 bouwt voort op de unieke, willekeurige uitdagingen die het origineel tot een klassieker maakten, en biedt een enorm avontuur dat is ontworpen om zowel oude als nieuwe spelers tevreden te stellen.

Verken het spel alleen, speel lokaal met maximaal vier spelers, of sluit je voor het eerst online aan met vrienden om samen de mysteries te ontrafelen (of vecht het uit in competitieve Arena-modi).

De wereld van Spelunky 2 is zelfs nog dichter dan die in het originele spel en biedt meer gebieden, personages, vallen en items, evenals nieuwe manieren om ermee te communiceren (en om met elkaar te communiceren). De wereld is ook op andere manieren uitgebreid, met vertakkende paden en gelaagde niveaus die een derde dimensie toevoegen aan de klassieke 2D-platformgameplay.