Splatoon 2 – versie 5.5.1 patch notes

Splatoon 2 – versie 5.5.1 patch notes

De nieuwste update van Splatoon 2, versie 5.5.1, is live gegaan, hoewel het waar is dat het niet zo spannend is. “Verschillende bugs zijn gecorrigeerd om de game-ervaring te verbeteren”, aldus Nintendo’s patch notes.

Versie 5.5.1 patch notes

Hoewel het niet erg substantieel is, is het de eerste update van Splatoon in meer dan een jaar. Er waren verschillende wijzigingen in de laatste patch, versie 5.5.0, inclusief wijzigingen aan de wapens.

Er kunnen meer minieme backend-aanpassingen aan Splatoon 2 zijn die niet worden vermeld in de patch-opmerkingen voor de 5.5.1-versie. Dataminers zullen waarschijnlijk nauwkeuriger kijken, en als we iets opmerkelijks ontdekken, laten we het u zeker weten.

Over Splatoon 2

Splatoon 2 voor Nintendo Switch bevat nieuwe levels, outfits en wapens naast de terugkeer van traditionele 4-tegen-4-territoriumgevechten!

In dit complete vervolg op de originele hitgame zijn traditionele 4-tegen-4-gevechten terug, samen met nieuwe levels, nieuwe looks en nieuwe wapens zoals de tweehandige Splat Dualies. Deelnemers kunnen live of onderweg strijden. Spelers kunnen ervoor kiezen om de Joy-Con of de Nintendo Switch Pro Controller te gebruiken.

Splatoon 3 is het frisse nieuwe

Splatoon 3 is natuurlijk de huidige belangrijkste prioriteit van Nintendo. Een speciaal Splatfest ter ere van Pokemon Scarlet en Violet eindigde onlangs in de game en eerder vandaag werd het Chill Season 2022 aangekondigd. Het nieuwe Chill-seizoen bevat nieuwe speltypes, zoals Big Run en X Battles, evenals nieuwe banen, uitrusting en win-emotes.

Ad