Splatoon 3 – Artbook en soundtrack

Splatoon 3 – Artbook en soundtrack

Er komen een artbook en soundtrack beschikbaar voor Splatoon 3 in Japan.

Meer Splatoon 3-goedheid

Het kunstboek onderzoekt verschillende aspecten, waaronder wapens en uitrusting, de singleplayer Hero Mode, Salmon Run, Tabletturf Battle en meer. Het zal ook de cultuur en podia verkennen die spelers tegenkomen bij het verkennen van de Splatlands. Hoewel de verkoop van het kunstboek op dit moment alleen in Japan is bevestigd, is het zeer waarschijnlijk dat er ergens in de toekomst een westerse release zal plaatsvinden – we zullen de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten houden.

Wat betreft de muziek, je zou dit “Splatune 3” kunnen noemen als de officiële naam voor de soundtrack. De bundel bevat vier cd’s, één voor elk van de nummers in de game en één voor elk van de nummers die werden gespeeld tijdens het “Bankalive”-evenement dat plaatsvond op Nintendo Live 2022. Er is ook een boekje met Deep Cut’s Shiver, Frye en Big Man op de voorkant, samen met een “essay” dat de best bewaarde geheimen van de band onthult. Het spreekt voor zich dat dit alleen in het Japans beschikbaar zal zijn.

Het officiële kunstboek voor Splatoon 3 staat gepland voor release in Japan op 31 maart 2023, gevolgd door de soundtrack op 26 april van hetzelfde jaar.

Over Splatoon 3

Je bent aangekomen in de Splatlands, een zonovergoten woestijn bevolkt door geharde krijgers bestaande uit Inklings en Octolings. De metropool Splatsville, ook wel bekend als de stad van de chaos, is het bruisende centrum van deze desolate woestenij.

Zelfs in deze barre omgeving is Turf War koning en woeden er hevige conflicten in nieuwe levels die overal in de wildernis te vinden zijn, zoals de magnifieke Scorch Gorge.

Deze krijgers zijn uitgerust met dynamische nieuwe manoeuvres waarmee ze aanvallen kunnen vermijden en meer territorium kunnen bestrijken, evenals een nieuw wapen in de stijl van een boog dat inkt kan gooien en nieuwe speciale wapens, zoals de Crab Tank, die kan rondscharrelen.

Ad