Splatoon 3 – Charger wapens

Splatoon 3 – Charger wapens

The Big N’s drip-feed van Splatoon 3-info gaat door, aangezien het bedrijf nu de “charger” -wapens van de game heeft onthuld.

Deze power-upwapens kunnen worden geactiveerd door ZR ingedrukt te houden. Je vuurt dan een krachtig schot af dat verre doelen kan raken.

Charged wapens

De Classic Squiffer, E-liter 4K en Splat Charger zijn vandaag allemaal onthuld voor Splatoon 3. De Classic Squiffer is een uitgebalanceerd wapen met een gemiddeld bereik en een bescheiden oplaadtijd. De Classic Squiffer laadt snel op maar heeft een beperkt bereik. Ten slotte bevindt de E-liter 4k zich aan de andere kant van het spectrum, met een lange oplaadtijd maar een enorm bereik – en hij verbruikt veel inkt.

De onderstaande films tonen de oplaadwapens – Classic Squiffer, E-liter 4K en Splat Charger – in Splatoon 3.

Over Splatoon 3

In de aankomende Splatoon-game moet je de Splatlands besmeuren!

Betreed de Splatlands, een verzengende woestijn waar de door de strijd geharde Inklings en Octolings wonen. De adrenaline-aangedreven kern van deze stoffige woestenij ligt Splatsville, de stad van de wanorde.

Turf War blijft oppermachtig, zelfs in deze barre omgeving, terwijl conflicten oplaaien in nieuwe levels in de omringende wildernis, zoals de adembenemende Scorch Gorge.

Een nieuw boogvormig wapen om inkt te slingeren en nieuwe speciale wapens, zoals de zinkende Crab Tank, stellen deze strijders in staat aanvallen te ontwijken en meer territorium te bestrijken.

“De terugkeer van de zoogdieren”

In de verhalende modus van Splatoon 3 kruip je in de huid van Agent 3 en vecht je met de New Squidbeak Splatoon tegen het gemene Octarische leger. Kom meer te weten over Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe deze zich verhoudt tot het thema van de modus, ‘Return of the Mammalians’.

Volgende Salmon run

De Salmonid is terug en ze hebben nieuwe verrassingen in petto voor de Inklings en Octolings in coöperatieve modus: Salmon Run!

Een fris nieuw deel in de Splatoon-serie.

Ontdek de Splatlands, een nieuw zonovergoten paradijs met avant-garde bewoners.

Experimenteer met nieuwe Inkling- en Octoling-stijlen.

De 4v4 Turf Wars zijn terug, met nieuwe levels, manoeuvres en wapens.

Splatoon 3 wordt deze zomer uitgebracht op de Nintendo Switch. Nintendo onthulde vorige week dat alle basiswapens van Splatoon en Splatoon 2 zouden terugkeren.

Ad