Splatoon 3 – Chill Season 2022

Splatoon 3 – Chill Season 2022

Nintendo heeft zojuist aangekondigd dat Splatoon 3 een nieuw seizoen krijgt genaamd Chill Season 2022. Het begint op 1 december 2022.

video
play-rounded-fill

Chill Season 2022 details

Er komen nieuwe wapens, podia, uitrusting, overwinningsemotes en spelmodi. Er is zojuist een trailer live gegaan, zodat fans deze voor het eerst kunnen zien.

Een van de grootste nieuwe functies is Big Run, een evenement dat de manier verandert waarop de coöp-overlevingsgameplay van de spelmodus Salmon Run werkt. Wanneer de zalmachtigen later dit jaar het Wahoo World-podium overnemen, zal de eerste Big Run plaatsvinden. Meer informatie, inclusief hoe u zich kunt aanmelden, zal in de toekomst verschijnen.

De nieuwe X Battles zijn nog iets dat genoemd moet worden. Hiervoor moeten spelers een eliterang hebben in Anarchy Battles en bereid zijn om X Power te riskeren om de ranglijsten te beklimmen. Op 1 december wordt X Battles uitgebracht, samen met drie nieuwe wapens (een nieuwe Roller, Charger en Shooter) en tien wapens uit eerdere Splatoon-games, waarvan sommige zijn gewijzigd.

In Splatoon 3 bevat Chill Season 2022 ook het “frisse” debuut van de nieuwe Brinewater Springs en de terugkeer van Flounder Heights uit de eerste game in de serie. Zoals al gezegd, zal er ook een nieuwe set uitrusting, aangepaste titels, overwinningsemotes, stickers en andere dingen zijn. Er zullen nieuwe uitrustingen en items in de winkels liggen.

Ad