Splatoon 3 Inkopolis DLC – Annie en Moe keren terug

Splatoon 3 Inkopolis DLC – Annie en Moe keren terug

Je herinnert je misschien dat Nintendo tijdens de recente Nintendo Direct-uitzending een uitbreidingspakket voor Splatoon 3 heeft onthuld. De kernplaneet van Splatoon 1, Inkopolis, maakt een comeback in de eerste ronde van contentupdates. Dit omvat zelfs de mogelijkheid om items te kopen in de vele winkels in Inkopolis.

Annie en Moe

Vanwege het feit dat Sheldon nu in Splatsville woont, is het noodzakelijk dat andere personages naar voren treden en zijn verantwoordelijkheden op zich nemen. Volgens het officiële Noord-Amerikaanse Twitter-account van Splatoon zullen zijn voormalige studenten Shelly en Donny nu de leiding hebben over Ammunition Knights in Inkopolis. Annie en Moe zullen in de tussentijd de hoofddekselswinkel in Inkopolis runnen.

SRL Human Resources Department met een vernieuwde organisatiestructuur Shelly en Donny, twee voormalige studenten van Sheldon, hebben nu de leiding over Ammo Knights in Inkopolis. Sheldon werkt nu in Splatsville. Sheldon is een belangrijk rolmodel voor de jonge, schattige kinderen, dus je moet niet schrikken als je ze herkent. Het is duidelijk dat ze dezelfde smaak in vuurwapens hebben als Sheldon!

Annie en Moe van Cooler Heads, de hoofddekselwinkel in Inkopolis! Annie’s nieuwe look is sterk beïnvloed door de gothic metalmuziek waar ze naar luisterde toen ze opgroeide. Ze werkt in haar vrije tijd ook als sysop voor SplatNet en doet in haar vrije tijd emblemen op wapens. Hoe zit het met Moe? Ga verder als een clownvis.

Over Splatoon 3

Je bent aangekomen in de Splatlands, een zonovergoten woestijn bevolkt door geharde krijgers bestaande uit Inklings en Octolings. De metropool Splatsville, ook wel bekend als de stad van de chaos, is het bruisende centrum van deze desolate woestenij.

Zelfs in deze barre omgeving blijft Turf War* de boventoon voeren, terwijl gevechten blijven oplaaien in nieuwe levels in de wildernis rondom

Samen met een nieuw boogvormig wapen dat kan worden gebruikt om inkt te gooien, hebben deze jagers toegang tot dynamische nieuwe manoeuvres die hen helpen aanvallen te vermijden en meer territorium te bestrijken.

De verbeterde Turf War-gameplay omvat het volgende: Het zou geen verrassing moeten zijn dat de inwoners van een stad genaamd Splatsville graag Turf War spelen als hun favoriete manier om de tijd te doden. Binnen de toegewezen tijdslimiet strijden twee teams van elk vier leden om het meeste gras op de kaart te markeren. Er zijn verschillende nieuwe methoden toegevoegd, zoals de Squid Surge, waarmee spelers in één keer over muren kunnen zwemmen, en de Squid Roll, waarmee spelers uit de inkt kunnen springen terwijl ze ronddraaien. Beide nieuwe tactieken zijn opgenomen. Terwijl het personage van een speler gloeit tijdens het uitvoeren van de zet, heeft het ook tot gevolg dat tegenstanders hun inkt niet kunnen gebruiken.

Nieuwe en terugkerende gevechtsomgevingen zijn onder meer: ​​De conflicten van de Turf War vinden plaats in een breed scala aan interessante omgevingen. Splatlands hebben hun eigen unieke niveaus, zoals Eeltail Alley, Scorch Gorge, Mincemeat Metalworks en Undertow Spillway. Daarnaast is er de gloednieuwe Hagglefish Market, een pier die tot de nok toe gevuld is met levendige straatverkopers. Ook maken verschillende podia uit Greater Inkopolis een comeback, waaronder onder andere Museo d’Alfonsino, Hammerhead Bridge en Mahi-Mahi Resort. Er zijn in totaal twaalf fases voor de lancering, waarvan sommige in de videopresentatie werden uitgelicht. Gratis upgrades na de lancering omvatten de toevoeging van meer levels. *3. De leden van het trio van Deep Cut: Deep Cut is een bekende groep die fungeert als presentator van de nieuwsshow Anarchy Splatcast in Splatsville. Ze bevatten details over de vele vechtfasen die op dit moment toegankelijk zijn, naast andere nieuwsuitzendingen. Deze updates kunnen nu ook onderweg worden gelezen terwijl u onderweg bent in Splatsville, waardoor dit de eerste keer is dat dit in de serie mogelijk is.

De terugkeer van de Splatfests: in deze wedstrijden krijgen deelnemers drie opties met betrekking tot een bepaald onderwerp en gevraagd om op hun favoriete onderwerp te stemmen. Deze beslissing bepaalt van welk team ze deel uitmaken en de winnaar wordt bepaald door een reeks gevechten die gedurende een bepaalde tijd worden uitgevochten. De Splatfests worden opgedeeld in twee helften: in het eerste deel strijden de drie teams tegen elkaar in Turf War-wedstrijden met vier spelers aan elke kant. Het tweede deel van de wedstrijd bevat gloednieuwe conflicten genaamd Tricolor Turf War, een nieuwe modus waarin drie teams tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Kan het team op de eerste plaats zichzelf beschermen in dit ongebruikelijke format van 4-tegen-2-tegen-2-competitie?

De wereldpremière van Splatoon 3 op Splatfest is: Het bijwonen van de Splatfest-wereldpremière op 28 augustus staat open voor iedereen die een voorsprong wil nemen op Splatoon 3 vóór de officiële release op 9 september. De gratis demo is beschikbaar vanaf 18 augustus te downloaden in de Nintendo eShop. Tot 28 augustus hebben spelers de mogelijkheid om lid te worden van Team Rock, Team Paper of Team Scissors. Op 25 augustus zullen sommige elementen van de demo al speelbaar zijn, voordat het Splatfest-evenement zelf begint op 28 augustus om 10:00 uur AEST / 12:00 uur NZST.

De primaire wapens van de Splatlands zijn: Op het eerste moment van Splatoon 3 hebben spelers toegang tot alle primaire wapensoorten uit de vorige delen van de serie. Daarnaast zijn er nieuwe wapens toegevoegd die uniek zijn voor de Splatlands. Een daarvan is de boogachtige Tri-Stringer, die in drie verschillende richtingen tegelijk kan schieten en geladen projectielen kan afschieten die tijdelijk bevriezen voordat ze ontploffen. Door met de Splatana-wisser te zwaaien, wordt een middelpuntvliedende kracht gegenereerd, die er op zijn beurt voor zorgt dat inktbladen in alle richtingen worden gelanceerd. Nadat hij in een stroomversnelling is gekomen, verandert hij door te zwaaien in een geladen schuine streep.

Unieke wapens en bepantsering: door een bepaalde hoeveelheid turf te inkten, hebben spelers de mogelijkheid om verschillende soorten wapens los te laten, en Splatoon 3 voegt verschillende exotische wapens toe die zowel nieuw als origineel zijn. Onder hen is de Tacticooler, die bij gebruik ervoor zorgt dat er midden op het slagveld een koelkast verschijnt, gevuld met drankjes die de statistieken van het team verhogen. Daarnaast is er iets dat de Wave Breaker wordt genoemd, die geluidsgolven door de hele regio zendt. De Reefslider is echter een dobber die is gevormd als een haai en wordt aangedreven door inkt. Als het vooruit gaat, veroorzaakt het een inktexplosie die tegenstanders beschadigt. Verschillende van de meest herkenbare speciale wapens uit eerdere games in de Splatoon-serie, zoals de Tenta Missiles, Inkjet, Ink Storm, Ultra Stamp en Booyah Bomb, maken een comeback. De primaire wapens en speciale wapens van de game zijn op elkaar afgestemd, zodat spelers de combinatie van wapens kunnen kiezen die het beste bij hun speelstijl past.

Gevechtsmodi: er zijn nog een paar soorten schermutselingen die kunnen plaatsvinden in de Splatlands naast Turf War-conflicten. Spelers strijden tegen elkaar in Anarchy Battles voor verschillende rangen. Splat Zones, Tower Control, Rainmaker en Clam Blitz zijn de vier verschillende spelmodi waaruit je kunt kiezen en die je in willekeurige volgorde kunt spelen. Spelers die het leuk vinden om moeilijke taken in hun eentje uit te voeren, zullen genieten van de Anarchy Battle (Series)-spellen. Als het gaat om het vormen van een squadron met je vrienden, kun je overwegen om je aan te melden voor de open versie van Anarchy Battle. Spelers hebben de mogelijkheid om de modi en andere aspecten van hun ervaring in Private Battles aan te passen. Je kunt met vrienden spelen in elke modus die beschikbaar is in de lobby, met uitzondering van de modus Anarchy Battle (Series). Hierdoor is het mogelijk om na afloop van de eerste wedstrijd in de serie in dezelfde groep te blijven spelen. Bij de Shoal kunnen spelers ook lokale communicatie gebruiken om het op te nemen tegen naburige tegenstanders in verschillende spelmodi*4.

De Salmon Run-modus keert terug in Splatoon 3, en deze keer moeten alle vier de spelers samenwerken om met succes Power Eggs te oogsten van de zalmachtigen die hen aanvallen. Dit maakt het de moeilijkste zalmloop tot nu toe. Salmon Run is een modus die kan worden gespeeld wanneer de speler maar wil in Splatoon 3. Boss Salmonids, waaronder de gloednieuwe Slammin’ Lid en de Big Shot, zijn de wrede monsters die de spelers tegenkomen in deze uitbreiding. Het is bekend dat zelfs Cohozuna, een enorme koningszalmachtige, zo nu en dan opduikt. Daarnaast is er een evenement genaamd Big Run dat om de paar maanden plaatsvindt. Op dit moment overspoelen zalmachtigen de metropool waarin Octolings en Inklings wonen.

De aankomst van de zoogdierindringers: de gloednieuwe verhaalmodus is een uitstekend hulpmiddel om de ins en outs van gevechten en wapens te leren, terwijl je ook op expeditie gaat om de mysteries van Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe ze zijn gerelateerd aan het algemene concept van het spel. Spelers gaan de strijd aan met het Octarian Army, waarvan de soldaten om de een of andere reden bedekt zijn met haar. Ze zullen dit doen terwijl ze spelen als Agent 3, het nieuwste lid van de New Squidbeak Splatoon. Spelers kunnen verschillende niveaus doorlopen met hun Smallfry-metgezel, die elk een unieke reeks uitdagingen hebben.

De lobby van Splatsville is de thuisbasis van een aantal verschillende functies, waaronder de hierboven beschreven functies. Online gemaakte vrienden lijken misschien hologrammen of zelfs echte mensen. Het is eenvoudig om een ​​gevecht aan te gaan, hetzij aan de kant van de geallieerden, hetzij aan de kant van de vijanden. Spelers kunnen op elk moment ook zien wat hun vrienden van plan zijn door hun krachten te bundelen om een ​​team te vormen en het spel te spelen. Memory Player is een andere functie die beschikbaar is in de lobby, waarmee spelers eerdere gevechten in hun geheel kunnen herbeleven, zelfs vanuit het perspectief van een andere speler.

Personalisatie door gebruik te maken van de catalogus: als er conflicten ontstaan, worden Splashtags zichtbaar. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met een titel, achtergrond en badge naar keuze. Bovendien kan de overwinningsemotie die een personage vertoont na het succesvol voltooien van een gevecht worden gewijzigd. De in-game catalogus, die toegankelijk zal zijn in Hotlantis, een algemene winkel aan de rand van Splatsville, maakt al deze en nog veel meer items beschikbaar voor aankoop. De punten die spelers tijdens gevechten winnen, kunnen worden ingeruild voor een verscheidenheid aan andere producten, waaronder seizoenskleding en vaardigheidsbrokken. Na de eerste introductie van de catalogus zullen verdere upgrades eens in de drie maanden beschikbaar worden gesteld voor een periode van twee jaar.

Tableturf Battle is een 1-op-1 competitief kaartgevecht dat is afgeleid van Turf War. Het wordt gespeeld in de Tabletturf Battle Dojo, die zich op een braakliggend terrein in de buurt van Splatsville bevindt. Spelers hebben de mogelijkheid om verschillende vormen te “inkten” met behulp van verschillende kaarten, hun kracht op te laden en ze vervolgens allemaal tegelijk vrij te geven met een unieke terugslag. Er zijn meer dan 150 verschillende ruilkaarten om te verzamelen.

SplatNet 3 is een online service die kan worden gebruikt met een smartapparaat en maakt deel uit van de Nintendo Switch Online-software. SplatNet 3 wordt gebruikt voor de game Splatoon 3. Hiermee kunnen gebruikers hun gevechtsgegevens bekijken, bestellingen plaatsen voor unieke in-game uitrusting uit de SplatNet Gear Store en nog veel meer functies uitvoeren. Crusty Sean’s Wandercrust is een gloednieuwe toevoeging aan het spel. Het is mogelijk om bij te dragen aan het avontuur van Crusty Sean door gebruik te maken van de Inked Points die via gevechten zijn verkregen. Tijdens de lancering is toegang tot SplatNet 3 toegankelijk.