Splatoon 3 – Nieuw trio van gastheren, The Deep Cut

Splatoon 3 – Nieuw trio van gastheren, The Deep Cut

Tijdens de Splatoon 3 Direct liet Nintendo nieuwe gezichten zien die spelers bij elke aankondiging zullen zien. De game zal met name drie nieuwe hosts toevoegen die met spelers zullen praten over het laatste nieuws en informatie over de gevechtsfasen.

Deze drie gastheren zijn een OctariĆ«r genaamd Shiver, een Inkling genaamd Frye en een mantarog genaamd Big Man. Samen worden ze “Deep Cut” genoemd.

video
play-rounded-fill

Deep Cut worden je nieuwe Splatoon3-hosts

Het is een zeer populaire groep van drie mensen die de nieuwsshow Anarchy Splatcast in Splatsville hosten. Ze vertellen je het laatste nieuws en informatie over waar de strijd zich op dit moment afspeelt.

We hoeven niet te worden overgehaald om diep te duiken op Deep Cut. Tijdens Splatfests lijkt het alsof ze met z’n drieĆ«n rondrijden op een praalwagen… “Anarchy Rainbow”, het themalied voor Splatfest, is ook door hen geschreven. Kijk eens aan!

Ook zullen Shiver, Frye en Big Man elke dag de Anarchy Splatcast hosten. Ze zullen praten over het podium, Splatfest en andere dingen. En dit is iets nieuws: je kunt naar de Splatcast luisteren terwijl je je normaal door Splatsville beweegt. We houden van dit nieuwe ding. Meer tijd om dingen uit te zoeken!

In de eerste Splatoon-game kregen spelers nieuws van Callie en Marie, die bekend stonden als de ‘Squid Sisters’. In Splatoon 2 kregen spelers nieuws van Pearl en Marina van de band “Off The Hook”. Dit is dus de eerste keer dat spelers nieuws over de game horen van drie hosts. Dit zal waarschijnlijk plaats maken voor Splatfests in Splatoon 3, dat nu tussen drie teams zal zijn in plaats van twee.