Splatoon 3 – Nieuwe inhoud en meer in december

Splatoon 3 – Nieuwe inhoud en meer in december

Splatoon 3 krijgt heel veel nieuwe content! Alle Splatoon 3-spelers met een actief Nintendo Switch Online-abonnement krijgen vanaf 1 december toegang tot de nieuwe ‘Chill Season 2022’-content, die nieuwe wapens en podia, nieuwe uitrusting en overwinningsemotes en spelmodi bevat. Je kunt een video die hier alles uitlegt.

Meer inhoud komt eraan

En net toen je dacht dat het veilig was om de oceaan te verlaten… The Big Run nadert! Dit nieuwe game-evenement voegt een nieuw element toe aan de coöp-overlevingsactie van de spelmodus Salmon Run. De eerste Big Run vindt later dit jaar plaats wanneer de zalmachtigen het Wahoo World-podium bestormen. Houd Spla-tuned in de gaten voor aanvullende informatie over hoe dit evenement Splatsville zal beïnvloeden en hoe u erbij kunt zijn.

Als je een Splatoon 3-fan bent, moet je de nieuwe X Battles eens proberen! Om zich een weg omhoog te banen in het klassement in X Battles, moeten spelers eerst een eliterating behalen in Anarchy Battles en X Power riskeren. Op 1 december wordt X Battles uitgebracht, samen met drie nieuwe wapens (een nieuwe Roller, Charger en Shooter) en tien terugkerende wapens uit eerdere Splatoon-games, sommige met gewijzigde sets!

Er wordt ook een handvol vermakelijke nieuwe niveaus geïntroduceerd. Het nieuwe Brinewater Springs maakt zijn “frisse” debuut en veel doorgewinterde Splatoon-spelers herinneren zich misschien Flounder Heights uit de originele game.

Bovendien begrijpen stijlvolle Inklings en Octolings dat een nieuw seizoen een nieuwe catalogus betekent. “Chill Season 2022” introduceert nieuwe kleding, gepersonaliseerde titels, overwinningsemotes, stickers en andere items waarmee je kunt pronken met je flair en je kunt onderscheiden van de massa. Er zullen ook nieuwe uitrustingen en producten in de winkels liggen!