Splatoon 3 – Save Data bonus gedetailleerd

Splatoon 3 – Save Data bonus gedetailleerd

Nintendo heeft bevestigd dat Splatoon 2-bezitters een aantal speciale bonussen zullen krijgen voor Splatoon 3 wanneer deze uitkomt.

Spelers die games van Splatoon 2 hebben opgeslagen, krijgen een aantal speciale voordelen in Splatoon 3, wat wordt uitgelegd op de officiële website. Dit omvat drie Gold Sheldon-licenties die kunnen worden ingewisseld voor hoofdwapens naar keuze van de speler en de mogelijkheid om enige voortgang uit de klassementsmodus over te dragen.

Als je deze functie wilt gebruiken, moet je je opgeslagen gegevens van Splatoon 2 naar Splatoon 3 verplaatsen. Dit kan slechts één keer per Nintendo-account en alleen op hetzelfde systeem en dezelfde Nintendo-account waar de Splatoon 2-opslag zich bevindt.

Save data bonus details

  • Krijg drie Gold Sheldon-licenties, die kunnen worden ingeruild voor hoofdwapens op elk spelersniveau.
  • Het maakt niet uit welk niveau je hebt, je kunt vanaf het begin van het spel meedoen aan Anarchy Battles.
  • Afhankelijk van hoe goed je was in Splatoon 2, begin je het spel met een hogere rang.
  • Vind andere Splatoon 2-spelers die ongeveer net zo goed zijn als jij.

Over Splatoon 3

Vul in de volgende Splatoon-game de Splatlands met inkt!

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Zelfs op deze desolate plek is Turf War koning, en gevechten vinden plaats in nieuwe stadia in de wildernis hier in de buurt. Met dynamische nieuwe bewegingen en een nieuw boogvormig wapen om inkt te gooien, kunnen deze jagers aanvallen ontwijken en meer terrein bestrijken.

In de verhaalmodus kun je Agent 3 helpen de wilde Octarians te bestrijden. Ontdek de geheimen van Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe deze zich verhouden tot ‘Return of the Mammalians’, het thema van de modus.

In de volgende versie van Salmon Run is er een nieuwe coöpmodus waarin spelers kunnen samenwerken om gevaarlijke Salmonid-bazen te bestrijden.