Splatoon 3 Turf War – Speelbaar @ PAX West 2022

Splatoon 3 Turf War – Speelbaar @ PAX West 2022

In de nieuwe Scorch Gorge-fase van de aankomende Splatoon 3-game, die op 9 september uitkomt voor de Nintendo Switch-systemen, rijzen de rotsen op als schoorstenen.

Ze zullen ook worden gebruikt als achtergrond in de Nintendo-stand op de PAX West van dit jaar, die eruit zal zien als de zonovergoten Splatlands van Splatoon 3. De stand van Nintendo Splatoon 3 op PAX West in Seattle van 2 september– 5 zal een geweldige plek zijn om in de game te splatten en foto’s te maken in het echte leven.

Splatoon 3 Turf War

Voordat de volledige game uitkomt, kunnen PAX West-bezoekers die in de wereld van Splatoon 3 willen duiken, ook een demo spelen van multiplayer Turf War-gevechten. In drie minuten zullen veel teams van vier proberen de meeste grasmat op de kaart te markeren. Spelers die andere games in de Splatoon-serie hebben gespeeld, zijn ook welkom om deze eens te proberen. Bij de Nintendo Booth heb je een gratis Warp Pipe Pass nodig om Splatoon 3 te spelen. Vanaf vandaag kunnen fans zich aanmelden om kans te maken op een gratis Warp Pipe Pass. De registratie is nu geopend op https://experience.nintendo.com en eindigt op 28 augustus om 23:59 uur. PT.

Over PAX West

De PAX West van dit jaar zal ook leuk zijn voor spelers die graag strijden en voor mensen die graag vriendschappelijke rivalen zien vechten. De winnaars van het Splatoon 2 Inkopolis Showdown 2022-toernooi deze zomer zijn uitgenodigd in Seattle om deel te nemen aan de allereerste Splatoon 3 invitatie in Noord-Amerika op 5 september in de PAX Arena.

Op 5 september organiseert PAX West ook de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup 2022 op uitnodiging. Twaalf van de beste racers van de Mario Kart North American Open van deze zomer strijden om wie de snelste is. Beide toernooien worden live gestreamd op YouTube en Twitch, die beide eigendom zijn van Nintendo.