Splatoon 3 – Versie 2.1.1 patch notes

Splatoon 3 – Versie 2.1.1 patch notes

Splatoon 3 heeft een nieuwe update ontvangen, versie 2.1.1, zoals onthuld door Nintendo, die nu kan worden gedownload. Als gevolg van de aankondiging van de Expansion Pass wordt nu ondersteuning geïntroduceerd met een initiële bonus. Bovendien inbegrepen zijn verschillende bugfixes.

Versie 2.1.1 patch notes

Bestelbonus uitbreidingspas beschikbaar

Spelers die de Splatoon 3 Expansion Pass – Inkopolis & Side Order DLC kopen, komen in aanmerking voor een bonus die hun prestaties in gevechten verbetert.

Je moet eerst het downloadbare digitale materiaal betalen en downloaden voordat je de bonus kunt krijgen die je in de strijd zal helpen. De volgende stap is om de Splatoon 3-game te starten, naar de terminal in de lobby te gaan en de optie Get Stuff te kiezen.

Verbeteringen aangebracht aan de besturing van de speler

Probleem opgelost waardoor de communicatie mogelijk werd verstoord bij het gebruik van het Splattershot Jr.- of het aangepaste Splattershot Jr.-wapen, zelfs als dergelijke activiteiten normaal gesproken zonder problemen kunnen worden uitgevoerd.

Er was een bug die ervoor zorgde dat de verkeerde hoeveelheid inkt werd weergegeven wanneer een Slosher en een Tri-Slosher tegelijkertijd aanvielen. Dit is opgelost.

Er was een bug die ervoor zorgde dat er een vertraging optrad bij het herstellen van bestaande schade als je binnen bereik was van een aanval van een Wave Breaker of Big Shot, maar geen schade opliep door te springen of op een andere manier. Deze vertraging kan optreden als u zich binnen het bereik van de aanval bevond.

Updates voor de multiplayer-modus

Er was een bug die ervoor zorgde dat spelers die zich tussen het terrein en een Tacticooler bevonden, binnen het terrein konden clippen als de Tacticooler in de hoek van het terrein was opgesteld. Dit is opgelost.

Door deze aanpassing kun je nu door de Tacticooler gaan terwijl je een actie uitvoert die ervoor zorgt dat je snel beweegt, zoals het voltooien van een Dodge Roll terwijl je een dualiewapen hanteert. Dit is zelfs het geval als u zich in Inkling- of Octoling-vorm bevindt.

Er was een bug in Brinewater Springs waarbij spelers op rotsen buiten het level konden klimmen. Dit is opgelost.

Alternatieve oplossingen

Er deed zich een bug voor tijdens het bekijken van Tricolor Turf War-gevechten waarbij het gejuich van Deep Cut af en toe was voor teams die niet aan de strijd deelnamen. Dit is opgelost.

We hebben een probleem kunnen oplossen dat zich voordeed tijdens het doorlopen van werksituaties in de Shoal. Als de herhaling wapens bevat die zijn geïdentificeerd met een vraagteken, is het mogelijk dat het spel niet kan worden gestart en dat het scherm zwart wordt.

Opmerking: Gevechtsherhalingen van Ver. 2.1.0 zijn compatibel met deze versie. Niet compatibel met gevechtsherhalingen van versie 2.0.1 of oudere versies.