Square Enix – Chocobo GP problemen bekend, prijsniveau aangepast en gratis Mythril

Square Enix – Chocobo GP problemen bekend, prijsniveau aangepast en gratis Mythril

Square Enix reageerde op de populaire kritiek op de Chocobo GP-beloningsniveaus. Square Enix zegt dat ze een oogje in het zeil hebben gehouden en de parameters van het beloningsniveau hebben aangepast om de Chocobo Racing GP-modus vergevingsgezinder te maken. Als verontschuldiging voor het probleem heeft het bedrijf aangekondigd dat alle spelers 500 Mythril, het in-game geld, zouden krijgen. Chocobo GP is momenteel beschikbaar voor Nintendo Switch als een gratis te spelen titel of een koopbare game.

Over Chocobo GP

Start je motoren en bereid je voor op Chocobo GP voor Nintendo Switch, een nieuw race-avontuur vol magie en chaos! Speel in zowel online als lokale multiplayer als een aantal van je favoriete personages uit de FINAL FANTASY- en Chocobo-series, elk met hun eigen unieke krachten en sterke spreuken.

Ga op een fantastische racereis

Chocobo en zijn vrienden gaan op een missie om deel te nemen aan een nieuwe racecompetitie met een ongelooflijke prijs: een enkele wens voor wat ze maar willen! Onderweg kom je allerlei intrigerende mensen en andere deelnemers tegen, die allemaal verlangen naar de overwinning. Naarmate het spel vordert, ontgrendel je extra speelbare personages en fascinerende nieuwe cursussen, en bereik je bonusdoelen om nog meer goederen te krijgen!

Een boeiende wedstrijd

Drijf je een weg over verschillende racebanen die zijn geïnspireerd op locaties uit de Chocobo- en FINAL FANTASY-series, waaronder de Gold Saucer uit FINAL FANTASY VII en Alexandria uit FINAL FANTASY IX.

Je kunt sterke spreuken gebruiken om je tegenstanders in verwarring te brengen als je Magicite verzamelt tijdens de race. Vuurballen kunnen worden gebruikt om ze te roosteren, wervelwinden kunnen ze op hun spoor houden, of je kunt een pad van waterige gevaren achterlaten in je kielzog. Het stapelen van dezelfde Magicite zal de kracht van je spreuken vergroten, dus gebruik ze verstandig om te winnen!