Square Enix – Dragon Quest Builders 2 Demo

Square Enix – Dragon Quest Builders 2 Demo

Square Enix heeft onthuld dat hun aanstaande vervolg op Dragon Quest Builders, Dragon Quest Builders 2, een demo zal krijgen.

Het nieuws werd aangekondigd tijdens de Dragon Quest Builders 2 Extracurricular Lesson @ AEON Mall Makuhari Shintoshin Makuhari Shintoshin. Er moet nog een releasedatum worden aangekondigd voor de demo, maar Dragon Quest Builders 2 wordt op 20 december in Japan gelanceerd, dus verwacht het nog voor die tijd

Over Dragon Quest Builders 2

Het is duidelijk dat er veel werk is gedaan in Dragon Quest Builders 2 en dat het team de functionele reikwijdte van wat het spel kan doen aanzienlijk heeft verbeterd in vergelijking met het eerste Dragon Quest Builders-spel.

Afgezien van het repareren van elementen die fans niet leuk vonden aan de eerste iteratie, zijn er veel nieuwe dingen die je kunt doen. Zoals een gloednieuw dashboard en een handschoen waarmee u voorwerpen kunt optillen zonder ze te breken en te draaien. Het lijkt erop dat de kern van wat de eerste Dragon Quest-bouwers zo geweldig maakte, hier nog steeds aanwezig is.

video
play-rounded-fill