Square Enix focust zich op originele games

Square Enix focust zich op originele games

Square Enix en het team van Acquire zijn momenteel bezig met de afronding van Octopath Traveler, welke op 13 juli zal verschijnen voor de Nintendo Switch.

Square Enix, de Japanse RPG-gigant, wil het daar echter niet bij laten voor de Nintendo Switch, want het bedrijf lijkt nog meer plannen te hebben met de console.

Square Enix interview

In een interview met GameInformer vertelde de producer van Octopath Traveler, Tomoya Asano, dat er nog meer projecten op komst zijn. Volgens hem zal Square Enix zich gaan focussen op originele titels voor de Nintendo Switch, als Octopath Traveler goed verkoopt en het iets is dat fans aanspreekt. Hij raadt fans dan ook aan een Nintendo Switch te kopen en games als Octopath Traveler te spelen.

Game Informer vroeg hierop of Square Enix al games in de maak heeft voor de Switch, of dat de toekomstige ondersteuning van de console volledig afhankelijk is van de prestaties van Octopath Traveler.

Hierop antwoorde Asano dat er al verschillende titels voor de Switch in de maak zijn, maar dat we nog iets langer moeten wachten voor Square Exix – in samenwerking met Nintendo – hier meer over wilt delen.