STAR OCEAN First Departure R – Introductie

STAR OCEAN First Departure R – Introductie

Square Enix maakt zich op voor de release van STAR OCEAN First Departure R op de Nintendo Switch.

Op Twitter heeft het officiële Star Ocean PR-account de introductievideo vrijgegeven voorafgaand aan de lancering van de game op 5 december 2019. De video bevat alle nieuwe personageontwerpen, evenals een nieuw intro-nummer voor de HD-remake.

Over STAR OCEAN First Departure R

STAR OCEAN is een rollenspel dat in zijn verhaal aandacht heeft gekregen voor het samenvoegen van sciencefiction en fantasy. Het werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Super Famicom in 1996, gevolgd door “STAR OCEAN: First Departure”, een remake voor PlayStation Portable in 2007.

De eerste titel in de STAR OCEAN-serie komt naar PlayStation®4 en Nintendo Switch ™ in HD-graphics met nieuwe extra functies.

HD-GRAPHICS

De game is geüpgraded van SD naar HD, wat resulteert in verbeteringen in de kwaliteit van in-game graphics en films! Geniet van de STAR OCEAN-wereld mooier dan ooit.

NIEUW GETEKENDE ILLUSTRATIES

Illustraties op basis van de ontwerpen van de originele (Super Famicom) versie zijn nieuw getekend door Katsumi Enami, de kunstenaar achter de karakterillustraties voor SO4. Bovendien kunnen spelers nu hun voorkeursillustratie selecteren door tijdens het spelen tussen de FD- en FDR-versies te schakelen.

AANGEPASTE SPELBALANS

Aangepaste strijdmoeilijkheden waardoor spelers kunnen genieten van uitdagende gevechten, een kenmerkende kwaliteit van de STAR OCEAN-serie.

Ad