Star Wars: Hunters – UItgesteld tot 2023

Star Wars: Hunters – UItgesteld tot 2023

De release van Star Wars: Hunters is voor de tweede keer uitgesteld. Het is nu gepland om in 2023 uit te komen.

De game zou voor het eerst naar Switch komen in februari 2021, tijdens een Nintendo Direct. Het zou later dit jaar uitkomen, maar de releasedatum werd verplaatst naar 2022 in september.

Star Wars: Hunters verklaring uitstel

“We werken er hard aan om Star Wars: Hunters te maken wat we willen dat het is. Ons doel is om een ​​strijdarena-spel te maken dat mensen jarenlang zal vermaken. We hebben besloten de lancering van Star uit te stellen Oorlogen: Jagers over de hele wereld zodat we kunnen voldoen aan de hoge normen die we hebben gesteld voor fans en voor onszelf als ontwikkelaars.

Als Star Wars: Hunters in 2023 uitkomt voor de Nintendo Switch, iOS en Android, willen we dat alle gamers zich bij Vespaara voegen.

We weten dat spelvertragingen vervelend zijn, maar ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat spelers de best mogelijke tijd in de Arena hebben.

We stellen je hulp en feedback erg op prijs terwijl we eraan werken om Star Wars: Hunters zo goed mogelijk te maken. We blijven nieuwe inhoudsupdates uitbrengen in regio’s voor zachte lancering totdat we overal lanceren. De volgende update komt in de komende weken.

We zijn blij dat je het hebt, en we zien je in de Arena!”

Over Star Wars: Hunters

In STAR WARS: Hunter kunnen spelers in realtime met elkaar in contact komen en vechten op plaatsen die lijken op beroemde STAR WARS-locaties. In een actiegame die zich afspeelt in een snel en prachtig STAR WARS-sterrenstelsel, voegen spelers zich bij squadrons van gloednieuwe en authentieke personages, zoals dappere Bounty Hunters, Heroes of the Rebellion en Imperial Stormtroopers.

Star Wars: Hunters komt pas ergens in 2023 uit, maar Zynga heeft niet veel meer gezegd dan dat.