Streets of Rage 4 – Mr. X Nightmare DLC – Laatste personage onthuld

Streets of Rage 4 – Mr. X Nightmare DLC – Laatste personage onthuld

Uitgever en mede-ontwikkelaars Dotemu,Lizardcube en Guard Crush Games hebben het derde en laatste nieuwe personage onthuld dat wordt toegevoegd aan de Mr. . X Nightmare DLC voor Streets of Rage 4.

De derde DLC-jager is Shiva, een charismatische kenpo-meester en de voormalige rivaal van Axel Stone. Er werd ook een nieuwe trailer gedeeld waarin het personage in actie wordt getoond;

video

Over Shiva

Shiva is een terugkerende baas uit de Streets of Rage-serie en verschijnt als een baas in alle games vanaf Streets of Rage 2. Hij treedt op als de rechterhand van Mr. X in de Syndicate Crime Organization.

Shiva is een gespierde en knappe Aziatisch-Amerikaanse man, ongeveer even oud als zijn rivaal, vriend Axel Stone. Hij heeft schouderlang zwart (of donkerblauwachtig) haar en een ietwat dreigende maar gedisciplineerde gezichtsuitdrukking.

In zijn debuut in SOR2 kleedt hij zich in een traditionele zwarte Koppou-ken-kleding die een deel van zijn borstspieren, broek en trainingsschoenen laat zien, samen met een dunne rode hoofdband, sjerpriem en vingerloze kickbokshandschoenen.

Over Streets of Rage 4

Onder de beste beat’em up-series ooit gemaakt, jammin’ jaren 90-beats en over-the-top street beats, komt de iconische serie Streets of Rage terug met een meesterlijk eerbetoon aan en revitalisering van de klassieke actie die fans aanbidden.

De all-time klassieker Streets of Rage, in Japan bekend als Bare Knuckle (ベア・ナックル Bea Nakkuru), is een beat ’em up-serie die bekend staat om deze tijdloze gameplay en door elektronische dans beïnvloede muziek. Streets of Rage 4 bouwt voort op de gameplay van de klassieke trilogie met nieuwe mechanica, prachtige, met de hand getekende beelden en een soundtrack van God-niveau.

Samen met iconische en gloednieuwe personages

Streets of Rage 4 heeft zijn iconische personages terug: Axel, Blaze en Adam werken samen met nieuwe wapenbroeder Floyd Iraia en Cherry Hunter. Met een paar gloednieuwe moves en kickass-tracks om naar te luisteren, staan ​​onze helden klaar om een ​​beginnende groep onverstandige criminelen op volle kracht te verslaan.

Nostalgie slaat weer toe

Een van je dromen komt uit. Naast de 5 nieuwe personages, ontgrendel en speel je je favoriete gepixelde personages uit de vorige Streets of Rage-games zoals Axel, Adam, Blaze, Skate, Max en nog veel meer met hun eigen retro SFX, in prachtige HD-handgetekende stedelijke omgevingen . En voor de volledige nostalgische ervaring kun je ook spelen met de muziek van de vorige Streets of Rage-games!

Uitstekende handgetekende beelden

Streets of Rage 4 is het eerste deel van de core-serie in 25 jaar, als Axel, Adam of Blaze’s glorieuze terugkeer naar het serveren van side-scrolling beatdowns. Met weelderige handgetekende animaties, nieuwe gevechtsvaardigheden en nieuwe nummers van een geweldig team van componisten, wordt Streets of Rage 4 een meesterlijk eerbetoon aan en revitalisering van de klassieke actie die fans aanbidden.