Super Bomberman R Online – Fall Guys Crossover Content

Super Bomberman R Online – Fall Guys Crossover Content

Konami en Mediatonic hebben een cross-over aangekondigd tussen Fall Guys en Super Bomberman R Online.

Super Bomberman R Online-spelers kunnen een gratis “Bean Bomber”-kostuum krijgen, gemodelleerd naar de spelerspersonages van Fall Guys.

Op dezelfde manier kunnen Fall Guys-spelers ook een Bomberman-kostuum in hun spel krijgen, hoewel het tien kronen kost. Op het moment van schrijven is het nu bekend of het Bomberman-kostuum nog steeds beschikbaar zal zijn voor Fall Guys wanneer het uiteindelijk op Switch wordt uitgebracht.

Over Fall Guys

Fall Guys: Ultimate Knockout gooit hordes deelnemers online in een waanzinnige vlucht door ronde na ronde van escalerende chaos totdat er één overwinnaar overblijft!

Vecht tegen bizarre obstakels, duw door weerbarstige concurrenten en overwin de onbuigzame wetten van de natuurkunde terwijl je naar grootsheid strompelt. Laat je waardigheid aan de deur en bereid je voor op een hilarische mislukking in je zoektocht om de kroon te claimen!

  • Enorm online pandemonium: duik in een reeks belachelijke uitdagingen en wilde hindernisbanen met massa’s andere concurrenten online, allemaal in de hoop de cut te halen en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.
  • Competitief en coöperatief: schakel tussen competitieve free-for-all en coöperatieve uitdagingen waarbij het verliezende team allemaal wordt uitgeschakeld!
  • Comisch fysiek: kijk met plezier toe hoe je medeconcurrenten buigen, stuiteren en bashen hun weg naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!
  • Verrukkelijk aanpasbaar: faal in stijl met alles van modieuze ananascouture tot de nieuwste konijnenhoeden die beschikbaar zijn om je look in Fall Guys aan te passen.