Super Bomberman R Online – Zal dit jaar tot een eind komen

Super Bomberman R Online – Zal dit jaar tot een eind komen

Super Bomberman Online R, Konami’s Battle Royale-stijl Bomberman-game voor Nintendo Switch en pc, heeft helaas slecht nieuws gekregen.

Volgens Konami’s officiĆ«le website wordt de game later dit jaar, op 1 december 2022, stopgezet vanwege “verschillende redenen”. De service wordt op alle platforms stopgezet en de verkoop van de premium valuta van de game wordt op 1 juni, stopgezet. Het wordt ook aanbevolen dat spelers al hun premium valuta gebruiken vĆ³Ć³r de sluitingsdatum.

Ondanks het feit dat de service wordt afgebouwd, besloot Konami’s nieuwsartikel met de mededeling dat “de “Bomberman”-serie nieuwe projecten gaat lanceren,” en dat ze verwachten binnenkort meer informatie over hen te kunnen onthullen. Dit houdt in dat er een nieuwe Bomberman-titel van een bepaald type zal worden aangekondigd, maar er zijn dus nog geen precieze details gegeven.

Over Super Bomberman R Online

Schiet je een weg door SUPER BOMBERMAN R ONLINE door bommen te laten vallen en power-ups te verzamelen!

In deze explosieve overlevingsstrijd kun je het opnemen tegen maximaal 64 mensen van over de hele wereld! Vecht tot het einde en overleef alle andere spelers om BOMBER ONE te worden!

GRATIS ONLINE BATTLE ROYALE

Terug naar het klassieke Bomberman-plezier, de originele gevechtsstructuur voor overlevenden is verhoogd naar 64 online spelers!

CHAOS AANPASBAAR

Ontdek jezelf in stijl met nieuwe kleding en bomvellen vol popcorn, of experimenteer met de nieuwste hoofdaccessoires om je uiterlijk te personaliseren!

SELECTEER UW POWER-UPS

Kies snel je power-ups om je vrienden met een vonk uit te schakelen, van vitale bokshandschoenen tot de terugkeer van de klassieke Louies!