Super Chariot releasedatum

Super Chariot releasedatum

Eerder deze maand ging de releasedatum van Super Chariot al van ‘ergens dit jaar’ naar ‘ergens in mei’. Onlangs werd de definitieve datum bekend gemaakt.

Deze twee dimensionale platformer was eerder al beschikbaar op onder andere de WiiU. De versie die voor de Nintendo Switch verschijnt is dezelfde versie maar zal standaard de Royal Gadget Pack DLC bevatten.

Over Super Chariot

In Super Chariot neem je de rol in van een dappere prinses of haar verloofde. In verschillende ondergrondse levels probeer je de doodskist van haar overleden vader naar zijn laatste rustplaats te brengen. Je kan daarbij gebruik maken van verschillende voorwerpen.

Het spel zal volledige speelbaar zijn in singleplayer modus maar leent zich perfect voor de gedeelde Joy-Con optie. Beide spelers gebruiken daarbij een Joy-Con en spelen ieder een van de twee personages. Zowel de singeplayer als multiplayer opties zijn beide speelbaar in handheld en docked modus.

Trailer Super Chariot

video
play-rounded-fill

Op 10 mei kan je dit spel dus gaan downloaden uit de Nintendo eShop. Het spel zal net geen 500MB groot zijn. Ook zal er een fysieke release van het spel uitkomen. Naast het spel zal deze ook een download code bevatten voor de soundtrack van het spel. Of de fysieke release dezelfde dag is is nog niet bekend.

Wel heeft ontwikkelaar Microid aangegeven dat er op korte termijn een demo zal verschijnen. Deze demo zal de volledige eerste drie levels van het spel bevatten. 

Ad