Super Dungeon Maker komt in 2022

Super Dungeon Maker komt in 2022

Super Dungeon Maker, door ontwikkelaar FIRECHICK beschreven als “een charmante 2D-pixelart-kerker-crawler ontmoet level-designer-mash-up”, wordt later dit jaar uitgebracht op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Super Dungeon Maker

Super Dungeon Maker is een game geïnspireerd op Super Mario Maker waarin je kerkers in pixelkunststijl bouwt en bouwt die je vervolgens online met anderen kunt delen. Spelers kunnen een breed scala aan niveaus, monsters, uitrusting en eindbazen in de game gebruiken, die ook ondersteuning bieden voor competitieve statistieken zoals voltooiingstijden en tarieven voor de online community van de game.

Hoewel er geen “typische” campagne voor één speler is in Super Dungeon Maker, gaat het verhaal als volgt: lang geleden, toen de vogelgodin het land schiep, liet ze vreemde eieren achter met magische items die haar studenten zouden doen eeuwenlang gebruiken om hun leven te verbeteren. De oude vogels bouwden enorme tempels en gevangenissen om deze voorwerpen te respecteren en te beschermen. De wijsheid van de relikwieën vervaagde met de tijd, maar de volgende generaties zetten de gewoonte voort om nieuwe kerkers te creëren en oude te onderzoeken. In het spel speel je als Fink, een kleine maar moedige kip wiens moed hen inspireert om de nobele plicht te doen om kerkers op te ruimen en nieuwe uit te vinden wanneer dat nodig is.

Belangrijkste functies van Super Dungeon Maker

DM Extraordinaire: In de kerker is je creativiteit onbeperkt; je mag zoveel tegenstanders, levels, geheime paden, dodelijke vallen, unieke schatten en verborgen dingen plaatsen als je wilt. Onthoud dat de beloning mensen motiveert om terug te keren, maar de uitdaging zorgt ervoor dat ze terugkomen.

Een kerker van pure verbeelding: met zoveel opties om kerkers aan te passen, weet je nooit waar je terechtkomt! Het ontwerp van de kerker omvat niet alleen goed geplaatste vallen en vijanden, maar ook prachtige landschappen! Kies uit kerkerbiomen zoals bos, woestijn of kasteel – of een gecompliceerde mix van alle drie!

Super Dungeon Maker is op maat gemaakt voor zowel controller- als muis- en toetsenbordspel, waardoor het voor iedereen van elk vaardigheidsniveau eenvoudig is om binnen te komen en te beginnen met bouwen, in tegenstelling tot andere niveau-editors en sandbox-games met steile leercurven. Super Dungeon Maker is een geweldige optie voor zowel nieuwe als ervaren ontwerpers vanwege de eenvoudige gebruikersinterface en gemakkelijk te volgen instructies.

Anoniem kerkers: nadat je je vreselijke kerkers op de wereld hebt vrijgegeven, is het een goed idee om input te krijgen van je slachtoffers…eh…spelers… om hun hoge kwaliteit te verbeteren en te behouden. Maak naam voor jezelf en zorg ervoor dat ontdekkingsreizigers terugkeren naar je voortreffelijke uitvindingen!

De Nintendo Switch-versie van Super Dungeon Maker heeft nog geen releasedatum, hoewel deze naar verwachting later dit jaar zal verschijnen. We houden je op de hoogte wanneer er meer informatie beschikbaar komt.