Super Mario 3D All-Stars – 5.21 Miljoen exemplaren in 12 dagen

Super Mario 3D All-Stars – 5.21 Miljoen exemplaren in 12 dagen

De klassieke 3D-platformavonturen van Super Mario hebben dit jaar veel geld opgeleverd voor Nintendo!

In het financiële rapport van Nintendo voor het tweede kwartaal van het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021, onthulden ze dat Super Mario 3D All-Stars ongeveer 5,21 miljoen exemplaren verkocht binnen de eerste 12 dagen na de wereldwijde lancering (18 september – 30 september) .

Alleen Animal Crossing heeft meer verkocht

Dit maakt het Nintendo’s op een na best verkochte titel voor de periode april 2020 – september 2020, waarbij alleen Animal Crossing: New Horizons het overtreft met 14,27 miljoen verkopen in dezelfde periode.

Desalniettemin werd een groot deel van deze vraag waarschijnlijk veroorzaakt door de aankondiging van Nintendo dat de gamecollectie slechts een beperkte digitale / fysieke release zou krijgen tot 31 maart 2020.

Over Super Mario 3D All-Stars

Ontdek (of herontdek) drie van Mario’s meest memorabele avonturen in één pakket – beschikbaar op het Nintendo Switch-systeem. Beleef deze drie avonturen onderweg met de handheld- of tafelmodus van het Nintendo Switch-systeem.

  • Spring in schilderijen om Power Stars te verzamelen en Princess Peach te redden in het spel Super Mario 64.
  • Spuit verfachtige rommel weg met de hulp van je water-spuitende vriend, FLUDD, in het Super Mario Sunshine-spel
  • Reis van planeet naar planeet en versterk Rosalina’s Comet Observatory in het Super Mario Galaxy-spel – inclusief bewegingsbediening en een Co-Star-modus voor twee spelers