Super Mario 3D World + Bowser’s Fury lanceert op 12 februari 2021

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury lanceert op 12 februari 2021

Ook tijdens het 35-jarig jubileum kondigde Mario direct aan dat Super Mario 3D World richting Nintendo Switch gaat.

Oorspronkelijk gelanceerd voor de WiiU in 2013, zal Super Mario 3D World op Switch verschijnen als Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op 12 februari 2021. Afgaande op de trailer lijkt het erop dat het wat extra inhoud zal bevatten, hoewel de exacte aard blijft onduidelijk.

video
play-rounded-fill

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Multiplayer-chaos stort zich op de Nintendo Switch! Deze verbeterde Super Mario 3D World, die oorspronkelijk werd gelanceerd voor het Wii U-systeem, biedt coöp-gameplay zowel online * als via lokale multiplayer in verschillende creatieve levels.

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, die op de Nintendo Switch springt! Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en het is aan onze helden om haar te redden!

Klauter over muren en krab je vijanden met de Super Bell, kloon jezelf met de Double Cherry of gooi de Cannon Box op je hoofd en vuur projectielen af ​​op je vijanden. Deze verbeterde versie van Super Mario 3D World wordt ook geleverd met gameplay-verbeteringen, zoals een hogere loopsnelheid voor alle personages en de mogelijkheid om hoger te klimmen tijdens het gebruik van de Super Bell. Je kunt zelfs spelen met gyroscontroles!

Naast lokaal coöpspel met maximaal drie vrienden, kunnen spelers nu genieten van online multiplayer-chaos *!

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury wordt op 12 februari 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch. Tegelijkertijd met de game worden ook nieuwe amiibo-figuren Cat Mario en Cat Peach uitgebracht.

Ad