Super Mario Bros 3 via Nintendo Switch Online

Super Mario Bros 3 via Nintendo Switch Online

Volgende maand lanceert Nintendo Switch Online dan eindelijk na een reeks vertragingen. Een van de extra’s waar abonnees gebruik van kunnen maken is een alsmaar groeiende bibliotheek van NES-games.

Enter Super Mario Bros 3

Een van de titels die hier op gaat verschijnen is Super Mario Bros. 3. Nintendo heeft een eerste screenshot geplaatst van Super Mario Bros. 3 zoals deze te spelen zal zijn middels Nintendo Switch Online.

mario-bros-3-nintendo-switch-online

Er zijn geen gekke dingen te zien aan de bovenstaande afbeelding, het ziet er allemaal precies uit zoals we hem herinneren (voor de kenners onder ons wereld 4 was een beetje Tiny Huge land achtig vandaar de verhoudingen).

We zien wel de randen aan de zijkanten van het scherm die gebruikt gaan worden bij het spelen van de games. Iets wat lijkt te duiden dat de games alleen in hun originele 4:3 weergave gespeeld kunnen gaan worden.

Dat is dan ook meteen iets wat we zeer spijtig vinden, let wel we begrijpen dat het rekken van de game ook zijn nadelen heeft maar het voelt dan echt een stuk minder als games waarbij dat niet is.

Verder valt op is dat in de balk wordt aangegeven welke speler aan de beurt is. Met Nintendo Switch Online is het namelijk mogelijk de game voor het eerst in online multiplayer te spelen. Alleen vragen we ons nog een beetje af hoe, buiten time trial en high score modes.

Nintendo Switch Online lanceert midden september en we verwachten nog wel een Nintendo Direct hiervoor binnen niet al te lange tijd.

Ad