Super Mario Maker 2 – 2.4+ miljoen exemplaren in 3 dagen

Super Mario Maker 2 – 2.4+ miljoen exemplaren in 3 dagen

De briljante Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch slaagde erin om meer dan 2,4 miljoen exemplaren te verplaatsen in de eerste drie dagen dat de game wereldwijd werd verkocht.

video
play-rounded-fill

In perspectief

De originele Super Mario Maker op de Wii U beheerde slechts 1.880.000 eenheden gedurende de hele tijd dat hij beschikbaar was voor aankoop. De Nintendo 3DS-versie van Super Mario Maker verkocht in totaal 2.010.000 eenheden.

Dus om te zeggen dat Super Mario Maker 2 een geweldige start heeft, is nogal het understatement.

Over Super Mario Maker 2

MAAK ALTIJD… SPEEL MET IEDEREEN

Breek de regels en maak de Super Mario-cursussen waar je altijd al van gedroomd hebt in Super Mario Maker 2, alleen op de Nintendo Switch! Met veel nieuwe tools, cursusonderdelen en functies tot je beschikking, laat je fantasie de vrije loop terwijl je unieke levels maakt om te delen met vrienden en spelers over de hele wereld.

BRENG JE IDEEËN TOT LEVEN!

Het maken van je eigen Super Mario-banen is eenvoudig, en deze keer kunnen twee spelers samen banen op een enkel scherm bouwen. Kies en plaats iconische objecten en vijanden waar u maar wilt en kies uit veel verschillende thema’s en stijlen – inclusief de nieuwe Super Mario 3D World-stijl!

Je kunt zelfs bekende elementen combineren om ongelooflijke dingen te maken die je nog nooit eerder in een Super Mario-game hebt gezien!

Ad