Super Meat Boy Forever – Fysieke Editie bevestigd

Super Meat Boy Forever – Fysieke Editie bevestigd

Tijdens de virtuele presentatie van 2020 onthulden Limited Run Games dat Super Meat Boy Forever een fysieke release op Nintendo Switch zou krijgen!

Dit is het vervolg op de veelgeprezen Super Meat Boy, terwijl het titulaire personage en Bandage Girl op pad gaan om hun ontvoerde kind te redden.

Over Super Meat Boy Forever

Is dit een vervolg?

Ja. Dit is Super Meat Boy 2, maar met een minder saaie naam dan “Super Meat Boy 2”.

Wat is er anders?

Laten we beginnen met wat hetzelfde is: Dr. Fetus is nog steeds een eikel, gameplay is super uitdagend maar eerlijk, er zijn strakke besturing en geweldige levels en je zult doodgaan … veel.

Wat is er nu anders: Meat Boy en Bandage Girl hebben een kleine baby genaamd Nugget (awww). Dr. Fetus heeft Nugget ontvoerd en Meat Boy en Bandage Girl gedwongen haar te redden. Niveaus worden dynamisch geconstrueerd op basis van moeilijkheidsgraad. Elke keer dat je een niveau verslaat, wordt het omgezet in een hardere versie van zichzelf (tot op zekere hoogte … we zijn geen goden). Meat Boy en Bandage Girl zijn niet langer weerloos, ze kunnen hun vijanden slaan en schoppen. En, het grootste verschil, de bedieningselementen zijn nu twee knoppen, je hebt een sprong, een sprongaanval, een duik en een glijbaan.

Twee knoppen? Dat klinkt stom!

Hier is het ding: zwijg. Twee knoppen betekent niet minder controle, het betekent dat we niveaus hebben ontworpen om twee knoppen te gebruiken. U kunt verrassend veel beweging en precisie krijgen door niveaus te ontwerpen die uw bedieningselementen aanvullen. Super Meat Boy voelde geweldig aan omdat er een huwelijk was tussen levelontwerp en besturing, Super Meat Boy Forever is niet anders.

Is dit een oneindige hardloper?

Nee, de levels van Super Meat Boy Forever hebben een gedefinieerd begin en einde, geen oneindig hardlopen. Meat Boy en Bandage Girl rennen echter altijd, als iemand je kind heeft ontvoerd, zou je ook de hele tijd rennen.

Dus als je altijd rent, hoe zijn de levels dan?

Elk niveau bestaat uit 100 zorgvuldig ontworpen “brokken” die bij elkaar zijn geplaatst om een ​​niveau te creëren. Chunks zijn als kleine Meat Boy-niveaus die zijn ontworpen, versierd en met een moeilijkheidsgraad zijn beoordeeld. Elke keer dat je een niveau verslaat, worden er criteria met verhoogde moeilijkheidsgraad gebruikt om de hardere versie van dat niveau te genereren. Ook moeten niveaus een bepaalde cadans hebben, zodat ze niet het gevoel hebben dat ze gewoon willekeurige dingen naar je toe gooien. We hebben gewerkt aan een systeem dat ons in staat stelt om criteria voor moeilijkheid en pacing te geven die de niveaus willekeurig maken, maar nog steeds binnen de grenzen van wat we willen dat de niveaus worden gepresenteerd.

Kan ik het versnellen?

Ja! We hebben SKIPZ ™ EN SICK TECH ™ dus maak je geen zorgen over je fidget-spinners.

Wanneer komt het uit?

We hebben nog nooit een game van deze omvang gemaakt, dus we hebben ons antwoord op “wanneer komt het uit?” voortdurend verknald. Serieus, dat spijt ons. We houden er niet van om hoop te krijgen en dan niet te leveren. We hebben bijna geen dingen meer om te maken, dus het ziet eruit als 2020 voor Epic Games Store, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4. Hell, ik denk dat we moeten kijken naar nieuwere consoles die dit jaar uitkomen. Super Meat Boy Forever, voor de Xbox Black Cinderblock, PlayStation Roided Out Horseshoe en de Nintendo Switch Curved Touch Screen Pro.

Ad