Super Smash Bros Ultimate – Dragon Quest spirits zijn opgedoken

Super Smash Bros Ultimate – Dragon Quest spirits zijn opgedoken

Nintendo heeft geen exacte releasedatum gegeven voor Super Smash Bros. Ultimate’s volgende DLC-personage, de Dragon Quest Hero, maar een recente ontwikkeling suggereert dat het binnenkort mogelijk is.

video
play-rounded-fill

GameXplain meldt dat Nintendo’s Content Delivery Network onlangs is bijgewerkt met Spirits uit de Dragon Quest-serie, waaronder enkele die zelfs zichtbaar zijn, zoals de Dragon Quest 11-personages en het beroemde blauwe slijm.

Geen exacte releasedatum

Nintendo heeft eerder onthuld dat alle Smash Ultimate-personages in de Fighter Pass, te beginnen met Joker, hun eigen Spirit Boards zouden hebben in de game die zijn gewijd aan hun eigen unieke franchises die niet in de game aanwezig waren bij de lancering, wat suggereert dat Hero nu kan worden afgezet .

Hero kreeg een breed releasevenster voor de zomer van 2019, hoewel er op 7 / 11s een pop-upadvertentie werd gevonden die alleen tot 4 augustus zou blijven staan ​​- dezelfde dag van de EVO 2019-finales waar Smash Ultimate de dag zal afsluiten. Dit betekent dat we ze waarschijnlijk de officiële release op of voor die datum zullen aankondigen.

Het zou een beetje vreemd voelen om Hero nu uit te brengen, omdat het een deel van de schijnwerpers zou wegnemen van de recordbrekende aanwezigheid van Smash voor EVO dit jaar binnen een week vanaf nu.

Misschien zal Nintendo het nieuws laten vallen aan het begin van de top 8 op zondag, zoals veel andere bedrijven waarschijnlijk zullen doen.

Ad