Super Monkey Ball Banana Mania – Geen levens

Super Monkey Ball Banana Mania – Geen levens

De officiële Super Monkey Ball Twitter merkte op dat de aanstaande Super Monkey Ball Banana Mania de levensfunctie heeft afgeschaft om de game toegankelijker te maken voor nieuwkomers.

Het team zegt dat hoewel het livesysteem in Super Monkey Ball Banana Mania is afgeschaft, de game zelfs voor de hardcore Monkey Ball-fans een uitdaging zal blijven.

In vorige games zou je 100 bananen verzamelen om een ​​extra leven te krijgen en dus blijft het een raadsel wat je zult bereiken als je 100 bananen verzamelt in de nieuwe compilatie. Onze gok is echter het ontgrendelen van personages met alle genoemde DLC.

Over Super Monkey Ball Banana Mania

Rol door wondere werelden met AiAi en vrienden terwijl je racet om te voorkomen dat de apengekke wetenschapper Dr. Bad-Boon Jungle Island opblaast! Sluit je aan bij het all-star apenteam van AiAi, MeeMee, GonGon, Baby, YanYan en Doctor terwijl je stuitert, kantelt en rolt door honderden prachtig gemaakte levels en doolhoven.

Het is apenzaken voor de bende als je Dr. Bad-Boon neerhaalt en je geliefde bananen terug steelt!

Kenmerken:

  • De ultieme Super Monkey Ball-ervaring – Meer dan 300 podia van Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 en Super Monkey Ball Deluxe.
  • Go Bananas met 12 leuke minigames, waaronder Monkey Racing, Monkey Soccer, Monkey Bowling, Monkey Baseball en nog veel meer!
  • Daag je vrienden uit terwijl je strijdt om de beste banaan op de online klassementen!
  • Dompel jezelf onder in de wereld van Super Monkey Ball met creatieve verhalen in stripboekstijl in de Verhaalmodus.
  • Wil je de coolste aap van de buurt zijn? Pas je personage en Super Monkey Ball aan om het je eigen te maken!