Super Rare Games – Alleen fysieke games – Super Rare Shorts

Super Rare Games – Alleen fysieke games – Super Rare Shorts

Super Rare Games heeft een nieuw ‘Super Rare Shorts’-label aangekondigd dat alleen fysieke Nintendo Switch-games zal bevatten – die niet digitaal of op enig ander platform beschikbaar zullen zijn.

Elke game onder dit label wordt beschikbaar gesteld onder een open-pre-order-model, zodat klanten een exemplaar kunnen reserveren vóór een vastgestelde deadline voor elke release.

Hoewel Super Rare Games geen specifieke games onder het label heeft onthuld, plaagde het dat de eerste game van ontwikkelaar Glass Revolver (de studio achter ITTA) zou zijn. Het bedrijf streeft ernaar deze titel in de komende maanden te onthullen en uit te brengen.

Super Rare Shorts – Het waarom en hoe

In een exclusief interview met Nintendo Life deelde Super Rare Games dat het deze nieuwe fysieke onderneming aan het verkennen was om dergelijke titels beter onder de aandacht te brengen;

Alle games waaraan we werken voor Super Rare Shorts zijn alleen fysiek beschikbaar. Als er een enorme vraag zou zijn naar een bepaald spel, zouden we zeker kunnen werken aan spin-off titels met vergelijkbare thema’s. De meeste titels waar we aan werken zullen geen massale marktvraag hebben, dus het alleen fysiek houden ervan is een enorm belangrijke factor voor ons, omdat het meer aandacht van de pers en fans zal krijgen dan wanneer er een digitale release was gekoppeld aan dat.

Dit is een trieste realiteit, maar je moet evolueren naar het klimaat rond games, en door een geweldig, op maat gemaakt pakket te maken met prachtige kunst en geweldige extra items, is dit een geweldige manier om een ​​indiegame te promoten en op de markt te brengen .

In een ideale situatie zouden we dit niet hoeven te doen, maar het op de markt brengen van een kleine digitale indiegame is een ongelooflijk onvoorspelbare markt, waarbij het bijna altijd niet commercieel levensvatbaar is.</em >

We hopen dat Glass Revolver, de eerste ontwikkelaar waarmee we samenwerken, hiermee evenveel verkopen en een hoger winstniveau voor hen zullen genereren als ze hebben ontvangen van hun vorige project, ITTA, dat een absoluut geweldig spel dat ik ten zeerste aanbeveel.

Dit is belangrijk voor ons omdat ik weet dat het team momenteel aan ongelooflijke dingen werkt, dus het is echt ongelooflijk om te kunnen helpen bij het financieren van hun toekomstige werk.

Natuurlijk wensen we het team van Super Rare Games het allerbeste van de wereld.