Super Rare Games – Volgende fysieke release – A Short Hike

Super Rare Games –  Volgende fysieke release – A Short Hike

Super Rare Games heeft bevestigd dat hun volgende fysieke Nintendo Switch-release de avonturengame A Short Hike zal zijn. Er komen 4.500 reguliere exemplaren en 1.500 prachtige verzamelaarseditiepakketten met extra’s zoals een 46 pagina’s tellende gids voor retrostijl en meer.

Op 25 augustus 2022 kun je beide versies van de game kopen bij Super Rare Games.

We gaan een korte wandeling maken!

Breng je wandeluitrusting mee en maak een korte wandeling met ons en Whippoorwill. Deze populaire indie-verkenningsgame zal voor het eerst beschikbaar zijn als fysiek exemplaar op de Nintendo Switch. Spelers kunnen kiezen tussen de standaardeditie en de prachtige collector’s edition.

  • 4500 standaardedities: deze worden geleverd met alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-color handleiding, illustraties aan de binnenkant, een minikaart in zakformaat A5, een exclusieve sticker en ruilkaarten.</li >
  • 1500 Collector’s Editions – Met de Standard-editie van het spel komt er een 46 pagina’s tellende gids voor Hawk Peak in retrostijl, 4 stickervellen van de Flora en Fauna gevonden op Hawk Peak en een vouw op posterformaat -out kaart van Hawk Peak in een retro-stijl, allemaal bij elkaar gehouden door een Short Hike Belly Band. Fans krijgen ook een Claire-pin, drie ansichtkaarten en de prachtige OST van Mark Sparling.

Beide edities gaan op 25 augustus in de verkoop om 18.00 uur BST (10 uur PDT / 13.00 uur EDT) en worden kort daarna verzonden. Ze worden alleen verkocht op www.superraregames.com en zijn over de hele wereld verkrijgbaar.

Over A Short Hike

Volg de gemarkeerde paden of ga het achterland in op weg naar de top. Ontmoet andere wandelaars, vind verborgen schatten en geniet onderweg van het landschap.

  • Ga waar je maar wilt op het eiland. Volg het pad dat je kiest en kijk waar het je brengt. Je weet nooit wat je gaat vinden!
  • Wandelen in je eigen tempo; je hoeft je niet te haasten naar de top! Neem de tijd om te vissen langs de oevers van een rivier of te zwemmen aan de oever van een meer.
  • Vind verborgen schatten om naar hogere niveaus te gaan. Probeer van de toppen van de bergen te springen om over de bossen te vliegen.
  • Praat met andere wandelaars die je onderweg tegenkomt. Jullie zouden elkaar kunnen helpen!
  • Terwijl je de wildernis verkent, kun je luisteren naar een rijke originele soundtrack van Mark Sparling die op een dynamische manier verandert.
Ad