Super Rare Games – Volgende fysieke release – Bloodroots

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Bloodroots

Op zoek naar een snel hack- en slash-avontuur, heeft Super Rare Games een fysieke release aangekondigd voor Bloodroots. Standaard edities zijn inclusief een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een limited-edition sticker en ruilkaarten.

Ga om te bestellen naar de winkel van Super Rare Games op 13 januari 2021 (10.00 uur PT/13.00 uur ET).

Het universum is je wapen, dus wees inventief!

Van Paper Cult komt de razendsnelle ultra-gewelddadige hack en slash Bloodroots, voor het eerst in 2022 in fysieke vorm beschikbaar voor de Nintendo SwitchTM. Op 13 januari om 18:00 GMT (10:00 PT/1pm ET), slechts 4.000 exemplaren zullen wereldwijd exclusief beschikbaar worden gesteld op www.superraregames.com

Het bevat al het huidige materiaal op de kar, een handboek in kleur, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten. Super Rare Games-producten komen vaak binnen een week na verkoop aan.

Over Bloodroots

Improviseer en pas je aan in Bloodroots’ brute wraakreis door het uitgestrekte Weird West.

Verraden en voor dood achtergelaten, is meneer Wolf erop uit om zichzelf te wreken – alleen en in de minderheid.

De omgeving is je wapen in Bloodroots, een felle actiegame die zich afspeelt in het uitgestrekte Weird West. Je maakt fantastische, dodelijke combinaties met alles om je heen, van bijlen tot… wortelen? Meneer Wolf moet improviseren of sterven terwijl hij het raadsel van zijn verraad nastreeft.

  • Een wereld vol geïmproviseerde wapens die de manier waarop je vecht en beweegt aanpassen
  • Maak dodelijke combinaties en concurreer op wereldwijde leaderboards.
  • Handgemaakte levels van koude bossen tot hoge bergtoppen
  • Een boosaardig westers wraakverhaal met een psychotische cast
Ad