Super Rare Games – Volgende fysieke release – Superliminal

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Superliminal

Het verbluffende puzzelspel Superliminal is officieel onthuld als Super Rare Games volgende fysieke release van Nintendo Switch. Er zullen 3.000 normale exemplaren beschikbaar zijn, evenals 750 SteelBook-bundels – en 1.250 Collector’s Edition-pakketten, die extra’s zullen bevatten, zoals een 32 pagina’s tellende hardback miniatuur museumbrochure, een Superliminal pionschaakstuk, drie appeldobbelstenen en een optische illusie koelkastmagneet!

De edities en bundels van de game kunnen op 5 mei 2022 worden gekocht in de winkel van Super Rare Games.

Bereid je voor om gek te worden!

We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat we hebben samengewerkt met Pillow Castle om je hun bizarre first-person puzzelspel Superliminal aan te bieden, dat nu voor het eerst in fysiek formaat beschikbaar is op de Nintendo SwitchTM.

En nogmaals, we geven fans veel opties, aangezien Superliminal beschikbaar zal zijn in drie verschillende versies!

3.000 Standard Editions — Bevat al het bestaande materiaal op de winkelwagen, evenals een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten.

750 SteelBook-versies — De game wordt uitgebracht in zowel Standard- als SteelBook-edities, samen met een ansichtkaart en een hoes.

Er zijn 1250 Collector’s Editions beschikbaar. Het spel zal beschikbaar zijn in zowel de Standard- als de SteelBook-versie, evenals een museumgids met harde kaft van 32 pagina’s, een Superliminal pionschaakstuk, drie appeldobbelstenen en een koelkastmagneet met optische illusie, allemaal verpakt in een doos voor verzamelaarseditie met een lenticulaire bovenkant.

Alle versies zijn beschikbaar voor aankoop op 5 mei om 18:00 uur BST (10:00 uur PDT/13:00 uur EDT) en worden snel daarna verzonden — alleen via www.superraregames.com `

Ad